.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Град
    морската столица

Упражнения за сваляне на мазнини?

тарам-там значи трябват ми упражнения за сваляне на мазнините от дупето и корема..ползвам диетата повече плодове и зеленчуци,без хляб сладки и тестяни,а и без газирани та питам за упражнения и ше питам по колко време трябва да се кара колело за някакъв ефект..смисъл питам километри..щото в града спреш тук спреш там

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на
    форума
    .

Редакция на MakeMeLaugh

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

дупето

Град
    морската столица
    гъзО

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    С плодове и зеленчуци НИЩО няма да направиш! Пуай пилешко и свинско чисто месо без тлъстини
    Този който не пада, не се изправя.

Град
    морската столица
    заешко.. че баба пратила 2 заека

Град
    Видин
    С трева колко сланини толкова и мускулна маса ще свалиш..
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    морската столица
    начи ся да ви кажа..че ям квот има в нас..т.е. кот сготви майка ми тя си готви нормално..та дайте и някви упражненийца

Град
    Видин
    Сланини се свалят с диета
    И разни колела, ергометъри, тичания..само че тва не е толкова основно
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    морската столица
    Колело за каране бягаща пътечка лицеви коремни и ония дето са в армия като клоуни дето скачат стигат ли

Град
    морската столица
    Да не пускам нова теме питам от къде мгоа да си взема стрлички за еклектронен дартс от Варна съм

Град
    столицата
    Ще се опитам да го кажа максимално лесно.Кардио 3-4 пъти седмично по 40 минути и без да ядеш боклуци.И тренировка в зала разбира се.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    столицата
    Ще се опитам да го кажа максимално лесно.Кардио 3-4 пъти седмично по 40 минути и без да ядеш боклуци.И тренировка в зала разбирасе.
    бях 2 месеца в изпания.

Град
    морската столица
    Ааа тренировката в зала неможе ли вкъщи че време не остава

Всичко е в храната , забравяш за сладко , хляб , мазнини и ядене след 19.00 часа и ще ядеш повече пилешко, риба , яйца ..... и ще си ОК , ако прибавиш към диетата и тренировки ефекта ще е по-бърз , но и само с диета става. Просто не се тъпчи с боклуци
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Град
    морската столица
    Ама вижте сега ако някой ми обясни какво да ям за закуска в у-ще го признавам.И да добавя ,че нашите се връщат към 19:00 часа и немога да ям по-рано,а докато сготви майка ми и става към 20:00.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    излизаш навънка и тичаш ,доколкото можеш
    и отделно разбира се трябва диета..наблягай повече на меса,яйца,зеленчуци и такива неща.
    в даскало има само БОКЛУЦИ,така че нищо не трябва да ядеш оттам не бе сериозно вземи си някой плод от вас и в даскало го яж,друг вариант не виждам.

То е лесно да са каже не яж, ама сички около тебе кат ядът пици тостове и тъй нататък в теб започва да се пробужда животинското и отиди диетата "у ряката".

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    е кой е казал ,че ще му е лесно?
    ако искаш да имаш някакви резултати трябва да си постоянен и сериозен,иначе по-добре не се захващай..

Ако не сам на даскало не ми се яде толкоз сутрин ама ако съм ...

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    Ако не сам на даскало не ми се яде толкоз сутрин ама ако съм ...
    ем нормална.... като гледаш, че останалите ядът, много ясно, че и на тебе ще ти се преяде
    <N>

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    отиваш в близката градинка и тичаш ама не бързо,щото се топят мусколи,а бавно-за сланини кат си измориш ходиш известно време и ей и тренировка..друго..тае бо! е тфа е жестоко и помага доста,ако не ти остава време пусни си в нета и ги научи движенията...сутрин,вечер преди лягане правиш сички коремни дет се сетиш по 20 бройки,лицеви,за гъз,правиш упражненията за трицепс,кофички май им викаха...иии ей ти един хубав ден..аам ако имаш време-плуване..тфа е спорта просто :P за храна..значи имам една книга мнооого скъпа та в нея пише да не се смесват белтъчини и въглехидрати в едно ядене,щото знаем,че тялото отделя ензими с които да смели храната и когато примерно си ял само белтъчини е доста п лесно да се преработи :P абе доста интересни неща пише,пробвала съм ги и ефекта не зъкаснява "Сила за живот" се казва виж,ако можеш да я намериш някъде

Град
    столицата
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    отиваш в близката градинка и тичаш ама не бързо,щото се топят мусколи,а бавно-за сланини кат си измориш ходиш известно време и ей и тренировка..друго..тае бо! е тфа е жестоко и помага доста,ако не ти остава време пусни си в нета и ги научи движенията...сутрин,вечер преди лягане правиш сички коремни дет се сетиш по 20 бройки,лицеви,за "задни части",правиш упражненията за трицепс,кофички май им викаха...иии ей ти един хубав ден..аам ако имаш време-плуване..тфа е спорта просто :P за храна..значи имам една книга мнооого скъпа та в нея пише да не се смесват белтъчини и въглехидрати в едно ядене,щото знаем,че тялото отделя ензими с които да смели храната и когато примерно си ял само белтъчини е доста п лесно да се преработи :P абе доста интересни неща пише,пробвала съм ги и ефекта не зъкаснява "Сила за живот" се казва виж,ако можеш да я намериш някъде
    Глупости,спринтьорите да не са дебели като тичат бързо?А бегачите на големи разстояния да не са много здрави,като тичат дълго и по-бавно?Пък и ако тренира в зала и приема достатъчно белтъчини няма да сваля толкова мускул.Така или иначе е неизбежно,но ще трябва да жертва малко мускул.Тае-бо е глупост.Тичането е много по-добро кардио.Всички коремни по 20 не е чак толкова дора идея,3 серии по 20 са достатъчни 3 пъти седмично.За закуска най-хубавото нещо са овесените ядки с мляко,но без захар.Аз ям понякога и мюсли.Не ти трябва чак толкова строга диета,достатъчно е да спреш боклуците : сладкото,тестеното,газиран ото.Много по-добре е да тренираш в зала,вкъщи няма какво да правиш,пък и каквото и да правиш няма дори да се доближава до ефекта от залата.
    бях 2 месеца в изпания.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Цитирай Първоначално написано от bog4eto
    отиваш в близката градинка и тичаш ама не бързо,щото се топят мусколи,а бавно-за сланини кат си измориш ходиш известно време и ей и тренировка..друго..тае бо! е тфа е жестоко и помага доста,ако не ти остава време пусни си в нета и ги научи движенията...сутрин,вечер преди лягане правиш сички коремни дет се сетиш по 20 бройки,лицеви,за "задни части",правиш упражненията за трицепс,кофички май им викаха...иии ей ти един хубав ден..аам ако имаш време-плуване..тфа е спорта просто :P за храна..значи имам една книга мнооого скъпа та в нея пише да не се смесват белтъчини и въглехидрати в едно ядене,щото знаем,че тялото отделя ензими с които да смели храната и когато примерно си ял само белтъчини е доста п лесно да се преработи :P абе доста интересни неща пише,пробвала съм ги и ефекта не зъкаснява "Сила за живот" се казва виж,ако можеш да я намериш някъде
    Глупости,спринтьорите да не са дебели като тичат бързо?А бегачите на големи разстояния да не са много здрави,като тичат дълго и по-бавно?Пък и ако тренира в зала и приема достатъчно белтъчини няма да сваля толкова мускул.Така или иначе е неизбежно,но ще трябва да жертва малко мускул.Тае-бо е глупост.Тичането е много по-добро кардио.Всички коремни по 20 не е чак толкова дора идея,3 серии по 20 са достатъчни 3 пъти седмично.За закуска най-хубавото нещо са овесените ядки с мляко,но без захар.Аз ям понякога и мюсли.Не ти трябва чак толкова строга диета,достатъчно е да спреш боклуците : сладкото,тестеното,газиран ото.Много по-добре е да тренираш в зала,вкъщи няма какво да правиш,пък и каквото и да правиш няма дори да се доближава до ефекта от залата.
    +1

Град
    в света на приключенията ..
    Здравословно хранене-хапвай полезни неща като плодове, зеленчуци ,месо ,млечни продукти...Като ти се дояде нещо сладко като шоколад например-хапни си ,но не прекалявай.Спортувай ,движи се ,разхождай се-бъди активна.Тичане в парка, коремни преси, каране на колело и ще си във форма.

pi4 qj kakvoto 6te6 oba4e nablegni na ti4ane

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си