- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гримиране
Знам, че звучи странно и смешно, но дайте ми съвети как да се нагримирам добре. След няколко седмици трябва да ходя "на работа".![]()
И искам да се се нагримирам, за да изглеждам по - добре. Аз нямам кой да питам каква последователност да следвам. Всмисъл искам да знам като слагам фон - дьо тена трябва ли да слагам нещо отдоло? Крем ли или нещо друго? Как да направя така, че да си сложи сенките добре?
трябва да има основа за грим или някакъв крем подходящ за твоята кожа.ако ще е за работа сенките(ако ще ги има) трябва да са по-скоро телесен цвят или нещо близко-светло касяво,бежаво,златно(но не набиващо се).спирала сигурно знаеш как се слага.не слагай молив,защото ако ти се размаже ще е кофти.червилото-сложи отдолу пудра или фдт,за да държи повече,също няколко пъти мини с кърпичка,за да се махне ненужното.предлагам ти червено,но някакво бледо,или прасковено.зависи от тена ти.
Тук има он-лайн уроци >> http://momi4eto.com/index.php?/2008-04-16-14-58-25/ , но съм напълно съгласна с мнението на tonie__
: ).
мисля,че момичето питаше как да се нагримира хубаво тоест точно молива е удачно решение ( : ... а за фон дио тена аз преди да си го сложа 10 тина минути преди това трябва да сам се намазала с крем ... иначе трудно се размазва![]()
Клипчето ми беше доста полезно, защото винаги като съм се опитвала да си слож сенки не ми се получаваше добре.
Zaritu, благодаря за съвета.
Понеже сестра ми е гримьор ще се помъча да дам съвет, тъй като и мен хич не ме бива ..... първо се слага ФДТ, ако е по гъстичък със кремче, можеш спокойно да го смесиш, след това обилно сложи пудра, като най много на самите клепачи и около очите ... пудрата премахва блестящото от ФДТ и кожата изглежда по-матирана ...... от там на там първо самите сенки, после евентуално молив, ако ще слагаш и винаги спиралата се слага последна, като не си отваряш напълно очите до като изсъхне, за да не нацапаш самият клепач с черно от миглите ...... ружит сущо е много важен, защото придава цвят на самото лице и го прави по лъчезарногоре долу това от мен ........ ако има нещо конкретно питайте, аз ще попитам сестра си
![]()
Не е точно работа. Моят клас ще участваме в "Мениджър за един ден" и ще ни показват как се управлява различни дружества. Аз ще съм в хотел. Наричам го работа, защото е някаква вид работа и ще бъдем на изцяло работно време.
Първоначално написано от LP_GirL
Първо можеш да сложиш крем . След това нанясаш ФДТ , ако прецениш пудра отгоре също може , за да обереш ненужният себум. Това го прави само , ако си със мазна кожа , пудрата не е за суха кожа. Можеш също да сложиш маалко перли на скулите , за да име по-завършен вид. За сенките вече достатъчно чу и видя .
Подбирай по- леки цветове , включително и на перлите , ако слагаш , че иначе ефекта е напълно обратен.![]()
Първоначално написано от Infinity
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие