.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Гримиране

Гримиране

Знам, че звучи странно и смешно, но дайте ми съвети как да се нагримирам добре. След няколко седмици трябва да ходя "на работа". И искам да се се нагримирам, за да изглеждам по - добре. Аз нямам кой да питам каква последователност да следвам. Всмисъл искам да знам като слагам фон - дьо тена трябва ли да слагам нещо отдоло? Крем ли или нещо друго? Как да направя така, че да си сложи сенките добре?

Град
    Пловдив
    трябва да има основа за грим или някакъв крем подходящ за твоята кожа.ако ще е за работа сенките(ако ще ги има) трябва да са по-скоро телесен цвят или нещо близко-светло касяво,бежаво,златно(но не набиващо се).спирала сигурно знаеш как се слага.не слагай молив,защото ако ти се размаже ще е кофти.червилото-сложи отдолу пудра или фдт,за да държи повече,също няколко пъти мини с кърпичка,за да се махне ненужното.предлагам ти червено,но някакво бледо,или прасковено.зависи от тена ти.

^ Мерси.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Тук има он-лайн уроци >> http://momi4eto.com/index.php?/2008-04-16-14-58-25/ , но съм напълно съгласна с мнението на tonie__
    : ).

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

мисля,че момичето питаше как да се нагримира хубаво тоест точно молива е удачно решение ( : ... а за фон дио тена аз преди да си го сложа 10 тина минути преди това трябва да сам се намазала с крем ... иначе трудно се размазва

Клипчето ми беше доста полезно, защото винаги като съм се опитвала да си слож сенки не ми се получаваше добре.
    Zaritu, благодаря за съвета.

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Понеже сестра ми е гримьор ще се помъча да дам съвет, тъй като и мен хич не ме бива ..... първо се слага ФДТ, ако е по гъстичък със кремче, можеш спокойно да го смесиш, след това обилно сложи пудра, като най много на самите клепачи и около очите ... пудрата премахва блестящото от ФДТ и кожата изглежда по-матирана ...... от там на там първо самите сенки, после евентуално молив, ако ще слагаш и винаги спиралата се слага последна, като не си отваряш напълно очите до като изсъхне, за да не нацапаш самият клепач с черно от миглите ...... ружит сущо е много важен, защото придава цвят на самото лице и го прави по лъчезарно горе долу това от мен ........ ако има нещо конкретно питайте, аз ще попитам сестра си
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

А всъщност какво ще работиш?

Не е точно работа. Моят клас ще участваме в "Мениджър за един ден" и ще ни показват как се управлява различни дружества. Аз ще съм в хотел. Наричам го работа, защото е някаква вид работа и ще бъдем на изцяло работно време.

Цитирай Първоначално написано от LP_GirL
    Понеже сестра ми е гримьор ще се помъча да дам съвет, тъй като и мен хич не ме бива ..... първо се слага ФДТ, ако е по гъстичък със кремче, можеш спокойно да го смесиш, след това обилно сложи пудра, като най много на самите клепачи и около очите ... пудрата премахва блестящото от ФДТ и кожата изглежда по-матирана ...... от там на там първо самите сенки, после евентуално молив, ако ще слагаш и винаги спиралата се слага последна, като не си отваряш напълно очите до като изсъхне, за да не нацапаш самият клепач с черно от миглите ...... ружит сущо е много важен, защото придава цвят на самото лице и го прави по лъчезарно горе долу това от мен ........ ако има нещо конкретно питайте, аз ще попитам сестра си

Мега фен Аватара на Infinity
    Първо можеш да сложиш крем . След това нанясаш ФДТ , ако прецениш пудра отгоре също може , за да обереш ненужният себум. Това го прави само , ако си със мазна кожа , пудрата не е за суха кожа. Можеш също да сложиш маалко перли на скулите , за да име по-завършен вид. За сенките вече достатъчно чу и видя .
    Подбирай по- леки цветове , включително и на перлите , ако слагаш , че иначе ефекта е напълно обратен.

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Първо можеш да сложиш крем . След това нанясаш ФДТ , ако прецениш пудра отгоре също може , за да обереш ненужният себум. Това го прави само , ако си със мазна кожа , пудрата не е за суха кожа. Можеш също да сложиш маалко перли на скулите , за да име по-завършен вид. За сенките вече достатъчно чу и видя .
    Подбирай по- леки цветове , включително и на перлите , ако слагаш , че иначе ефекта е напълно обратен.
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си