- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли вероятност да съм забременяла?
здравей Др.Тийн,
моят проблем е следния...значи с приятеля ми за 3 дена го правихме 11 пъти от които след първия пропуснахме банята ии малко след края продълйихме..има ли вероятност да съм бременна??и ако има какъв е начина да се предотврати???има ли някакви хапчета които да помагат след повече от 3 дена???плсс помогни ми...благодаря предварително
![]()
Кирилицата важи и за заглавието!
kalpazanka
За хапчета не знам. Според мен има вероятност да си бременна, но за да си по- спокойна, си вземи тест за бременност..
Дрън-дрън
++Първоначално написано от nyxu
Но доколкото знам - теста се прави след 14 дена от рисковия полов акт
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Научете се, че в този форум врачки не пишат!!! Като искате компетентен отговор, пишете деня на настъпване на последната менструация и продължителност на месечния цикъл, както и датата на рисковия полов акт!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Спокойно, чувал съм, че на 14 не можеш да забременееш.
Оооо да за тва Кордеза на 11 роди и всички мангали,еем може да си бременна,ддз азПървоначално написано от filmimilmi
еми пазила ли си се или? нищо не казваш относно това ... направи си тест наи добре .. има тестове за които не е нужно да изчакваш 14 дена а още до 7 дни дават резултат ... Shure Check Streamer ;] не се притесняваи толкова понякога притеснението е абсолютно без причина (личен опит)![]()
![]()
![]()
Божее.. на 14 си. Къде си тръгнала бе??![]()
хмм значи..не сме се пазили (т.е. не сме използвали DUREX или нещо от тоя род) и така...на 4-5-6 ден след предполагаемото зачеване имах леко виене на свят, но трябва да отбележа че предните 1-2 дена не ядях мн и сънят ми беше около 5-6 часа за денонощие и си мислех, че е от това...мм дамм обаче на мен трябваше да ми дойде около 28.02-01.03..а ми дойде на 21.02.....мм и да питам още нещо...кои тестове могат да покажат точен резултат 1 седмица след предполагаемото зачеване![]()
![]()
![]()
Като не сте ползавли "DUREX или нещо от тоя род" както сама се изрази, да сте ползвали "НЕЩО от тоя род", за да ти е мирна главата. А за тестове си питай направо в аптеката, кво ни се обясняваш тука, като че все едно някоя врачка случайно ще погледне и ще ти каже. Ако искаш успокоение, хубаво. НЕ си бременна! (това не означава, че тестът може да покаже друго.) Хайде сега, бегом към аптеката... А пък ако си бременна ти пожелавам безболезнен аборт. (пожеланието е искрено, не искам да си мислиш, че просто лея злоба, не ми и пука даже
)
хах... да би митно седяло не бо чудо видялотака де разтваряте си краката на по 14 и на 15 вече сте майки
![]()
![]()
Хората са прекалено горди, за да бъдат себе си...
уат дъ фък bebincety96
![]()
![]()
вече е модерно. Хората искат бързо да пораснат, но после съжаляват и осъзнават, че по - хубаво от това да си дете, няма...Първоначално написано от tedak
Ако имаше поне 14 години ( дори и да имаш ) нямаше да задаваш първия въпрос на насПървоначално написано от bebincety96
![]()
, Второ > начинът да се предотврати е като не правиш секс ( още нз с*ре ли ви се или ви се п*кае , а после питате хората да ви решават проблемите за простотии )
![]()
, и трето ти и тия , които пускате всички глупави и безразсъдни теми не заслужавате отговор , имате си родители , оправяйте се и друг път мислете преди да вършите неща , за които после ще съжалявате !
![]()