- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво предпочитат момичетата
пф...докато я изровя...(сетих се за нея от думите на FockidyFockFock)
И бас, че имат по-малко косми по тялото си от едно средностатистическо момичеПървоначално написано от jghgh
![]()
Те т'ва е!
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Ми, не знам, аз визирам конкретно един ТУПАН, който си ги има космите, да не повярваш. Иначе опашетата, тениските, всичко точно. Тенекиеният ланец... Мазната чалга в телефона, и имам предвид наистина много мазна.: )Първоначално написано от AcrossYourFace
Странен селянин е.
И другите футбопалячовци от даскало са така.
Пълни чалгари. Не само по стил на музика, а по манталитет. Шанс!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Wow,mamma!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
олеле кфа е тая грешка на природатаПървоначално написано от FockidyFockFock
тоя Елвис май е от Люлин щот доста често го засичах преди в 111 и слизаше там на Билла-та![]()
а иначе по темата-ем нормалните пък най-ме радват..без определен стил щот всички станаха безинтересни..та от фешъни до рапъри и футболистчета..
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
край на "дискусията" около тоя. не е виновенПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
I ain't afraid to die.
I ain't no fortunate one
But I'm proud of what I've done.
Hardships, I've seen some
I ain't a coward I don't turn and run
I don't turn and run!!!
Ммм, не е от Люлин, познавам го лично - не е лошо момче...Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
А по темата - нито един от изброените![]()
Мен футболистите много ми харесватт .. А пък и не всички са някакви плейбойчета. Има и много свестни момчета!
Забравила съм как се качваха снимки :/
http://footactu.files.wordpress.com/..._58_0_9225.jpg Този е страхотен простоо ..![]()
]Първоначално написано от Raybeez
Напълно вярно за БГ футболистите!
Не си падам нито по едните, нито по другите.
И спря да се върти за миг земята..
Aко това са изборите на момичетата... Нямам думи, оставам стара мома!![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Сички футболистчета изглеждат еднакво - еднакви коси, еднакви крака, еднакви характери...![]()
Фитнес маниаците... ми мога да кава че при повечето е прекалено фитнеса.. бъкани са с хапчета (не разбирам от фитнес простотии така че ме поправяйте ако бъркам)![]()
Чесно казано последната година и нещо се хващам че се заглеждам по метълчета (ама на които наистина им отива дълга коса), а преди даже малко ме отвращаваха момчета с дълга коса(детска му работа)
![]()
Фешунчетата изглеждат смешно (лично мнение) не мога да си обясня как някое себеуважаващо момче може да си причини тва..
Емотата... само прическите им са яки иначе и за тях важи горното![]()
Честно казано не мисля че имам точно определен прототип за момчета.. сички са толко различни... важно е любов да има другото не е важно :P![]()
Je me suis laisee rever
Quelques nots de piano qui avec mon coeur faisait ehco
L'echo de l'espoir..
J'ai ouvert mon coeur
J'ecoute de la musique, melodie de l'espoir
de qui j'etais sourd
+1Първоначално написано от billytalent
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
Избирам фитнеса..но нека в съзнанието ви не излизат образи като убиеца.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Предпочитам момчета, които играят футбол. Не говоря за типичните "футболистчета", а просто за момчета, които предпочитат да ритат в неделя сутрин пред блока с приятели, пред това да помпат във фитнеса.
Let the psycho plays with you...
От изброените-фудболистче,защото ще е издържливо и винаги ще ми вкарва топката ,както трябва.
Фитнес маниак в разумни граници и домът му да не е аптека иначе не отказвам на малко тяло.
познавам някои 'спортисти', фуДболисти даже, които предимно пушат и пият. такъв човек наистина е добре трениран, ще ти вкара каквото пожелаеш.Първоначално написано от Shia
![]()
'фитнес маниак в разумни граници'.. прочети пак кво написа ;дПървоначално написано от Shia
Ем повечето от "фитнес маниаците" и "футболистчетата" са некви позьори. И както каза billytalent тия са най - противните.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
![]()
Лелее...и как само тва, че някой е футболист и етц ще те накара да го "предпочетеш"?
Много плоско. :/
Фитнес маниак-5часа твърдо зала-енергийни напитки протеини,яко блъскане-ЯКО
Фитнес маниак-спринцовки,10часа твърдо тренировки-не ме устройва.