- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво предпочитат момичетата
Първоначално написано от Romance
Мисля, че е невъзможно да спра асоциациите в главата си.
Ама пък се отличавате и с голяма неграмотност, да му се не види...Първоначално написано от Ubieco
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тука има конкретен въпрос. Не мрънкайте нито едното.![]()
Така аз бих предпочела футболист, по метода на изключванене искам фитнес маняк и затова си избирам футболистче.
Въобще защо ги противопоставяте? тва ми прилича на 'войната' м/у чалга и метъл... каква по дяволите е връзката? 2 различни стила музика за различни хора. точка.Първоначално написано от Nestlee
Тук е същото...мъжете, с фитнес маниЯци ли се изчерпват? или с фОтболисти?
да бяхте поставили темата под формата на 'какво предпочитат момичетата' и толкова, без тази безумна анкета. да си подкрепят мнението със снимка примерно и да казват кое точно им допада, за да си сверим ние часовниците![]()
Какви са тези 5 часа, 10 часа..Първоначално написано от Shia
кой стои по 5 часа в зала? а 10? не си уточнила, разбира се, винаги може да кажеш, че си имала предвид седмично..
Не те познавам и не мога да се съглася дали си позьор или не. И казах повечето от тях. Не всички.Първоначално написано от Ubieco
Всяко вдишване е квадратче към теб...
ами темата е глуповата леко
става дума за момчета спортисти , какво значение има с какъв спорт се занимават ? Се едно да питате тенисисти или баскетболисти ...
Когато неса на теренена или в залата са просто стегнати момчета с хубави телаа нима момичетата не харесват това
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^мииии нем, българските футбоглистчета обикновено са зализани чалгари,опитващи се да приличат на Кристияно Роналдо,мно доста по-мазни
а фитнес маниаците,щом ти питаш.. значи имаш предвид нещо подобно на футболистчетата
![]()
не,благодаря
+Първоначално написано от StreetFame
![]()
аз съм от втория видПървоначално написано от Raybeez
![]()
КРАЙ !Първоначално написано от Ubieco
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let the psycho plays with you...
определено футболисти. Фитнес маниаците са ми мнго противни
Аз намирам, че футболистите имат по-хубави тела от фитнес маниаците.
Фитнес маниаците са доста едри (повечето) , докато футболистите са просто перфектни ... разбира се, всеки си има различни предпочитания.
А за характерите.. според мен си зависи от човека. Аз не мога да кажа, че всички футболисти са някакви позьорчета, плйебойчета и не знам още какво.
да то остава и да ми се наложи да избирам между такива..дето повече се контят от мене..
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
И аз съм на същото мнение.Първоначално написано от billytalent
![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
е щом траа избирам нека да са футболисти
aмa зависи къв е човек
щото колкото по добре изглежда толкова по тъп сеш ли са
![]()
![]()
![]()
Не може ли нормално момче, което обича да рита топка, не е със зализана коса и селски манталитет, ходи от време на време на фитнес, за да поддържа неква форма и всичко е наред... а вие, вие сте луди бе![]()
.!.
точно такаПървоначално написано от woshata
пс: незнам защо всичи момчета са се зарибили да си пускат дълги кичури коса
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Тва е Стеф беПървоначално написано от Sham
![]()
По темата...
Нито едното