Лелелелеле....тая тема имА "щастието" да ми попадне пред очите...
Така. Значи доста често (за нещастие) ми се налага да минавам покрай тоя сбирщайн на издухали гарнитурата кукумицини на по 15 години, които с 4 кг. фон дьо тен и още толкова друга козметика си мислят, че са много важни. Редовна гледка, на която се натъквам, са малолетни и бъдещи магистрални звезди, дълбоко разстроени от съпътстващите ги гаджета (гадже, специално в този тип заведения, = тъп, набит, напомпан и задръстен типаж, на който ако му кажеш да диша ще диша, иначе не). Редовно в 4 часа докато отивам към Борисовата или към НДК да се видя с приятели на по кафе или нещо от сорта, в тоя подлез царят някакви мелета или в най-добрия случай "семейни скандали" между кухи хлебопекарни изделия и още по-тъпите им съпрузи...Пак казвам в 4 часа тия (момичета или там, к'вото се води по аморски, не съм наясно с терминологията) са ми облечени все едно навън е 55 градуса и е време за плаж. По банските костюми има повече плат отколкото по техните "роклички" а-ла салфетки. Освен това са с някакво самочувствие, като че ли току-що са кацнали от луната и все едно Луй Витон и Кристиан Лобонтин са им лични стилисти. Е да, ама то "Георги Кирков Лимитед" си личи от 7 км. Освен това етанола във въздуха дори в това следобедно време в тоя подлез е повече от азота. Абе направо докато си вървиш и дишаш, неволно изпиваш 3 малки...Пълна дупка с надути 13 годишни лигли, кифли, етц. "Момичетата" там са за да докажат на коя дупката и е по-широка, а техните спътници/сводници - да докажат кой по-кух (по аморски - по-готин). Полицията редовно си е на акции там, ама то к'во им дреме....те се наливат с водка "Флирт" от преди това и им дреме...Крият ножове горе по храстите, защото като се достигне пика на вечерта - клането между местната енетелигенция, трябва да се види кой по-по-идиот.
Пълен фалш е това "заведение". Стъпил съм един път за точно 20 минути там, защото най-добрата ми фр под влиянието на някакви съученички реши, че ще си завърши финала на именния ден там...е, груба грешка. Съжали 15 пъти след това. Ако ще ходя на дискотека, оределено няма да е там. Като ще е клуб, да е готин, за което голямо значение имат и хората в него...Е по тоя критерий амор бие всякакви класации просто...