.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Какво мислите за "Амор"?

Това е най - популярната и посещавана дискотека от тийнейджъри в София.Кажете своето мнение - дупка или страхотно място за забавление?

Повече от фен Аватара на SoInsane
    Не съм ходила, не живея и в София, но доколкото знам е пълно с някви кифли и фешЬнчета..

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Дупка.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Отидох там 1 път колкото да се убедя, че повече няма да стъпя там. Дупка и половина.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Цитирай Първоначално написано от SoInsane
    Не съм ходила, не живея и в София, но доколкото знам е пълно с някви кифли и фешЬнчета..
    офтопик: Като не знаеш от личен опит по-добре замълчи. Смешно е.

Цитирай Първоначално написано от AcrossYourFace
    И все пак е така

Чувал съм,че нощната е по-културна и,че всъщност не била лоша,но не знам все още.Иначе колкото да отидеш 2 пъти в годината става.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Повече от фен Аватара на JohnnyQuid
    Град
    САМОКОЗ
    мечта ми е да отида !
    I ain't afraid to die.
    I ain't no fortunate one
    But I'm proud of what I've done.
    Hardships, I've seen some
    I ain't a coward I don't turn and run
    I don't turn and run!!!

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Едно време ставаха страшни свинщини в подлеза, а сега гейските маниери на днешната младеж убиха всичко
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Лелелелеле....тая тема имА "щастието" да ми попадне пред очите...

Така. Значи доста често (за нещастие) ми се налага да минавам покрай тоя сбирщайн на издухали гарнитурата кукумицини на по 15 години, които с 4 кг. фон дьо тен и още толкова друга козметика си мислят, че са много важни. Редовна гледка, на която се натъквам, са малолетни и бъдещи магистрални звезди, дълбоко разстроени от съпътстващите ги гаджета (гадже, специално в този тип заведения, = тъп, набит, напомпан и задръстен типаж, на който ако му кажеш да диша ще диша, иначе не). Редовно в 4 часа докато отивам към Борисовата или към НДК да се видя с приятели на по кафе или нещо от сорта, в тоя подлез царят някакви мелета или в най-добрия случай "семейни скандали" между кухи хлебопекарни изделия и още по-тъпите им съпрузи...Пак казвам в 4 часа тия (момичета или там, к'вото се води по аморски, не съм наясно с терминологията) са ми облечени все едно навън е 55 градуса и е време за плаж. По банските костюми има повече плат отколкото по техните "роклички" а-ла салфетки. Освен това са с някакво самочувствие, като че ли току-що са кацнали от луната и все едно Луй Витон и Кристиан Лобонтин са им лични стилисти. Е да, ама то "Георги Кирков Лимитед" си личи от 7 км. Освен това етанола във въздуха дори в това следобедно време в тоя подлез е повече от азота. Абе направо докато си вървиш и дишаш, неволно изпиваш 3 малки...Пълна дупка с надути 13 годишни лигли, кифли, етц. "Момичетата" там са за да докажат на коя дупката и е по-широка, а техните спътници/сводници - да докажат кой по-кух (по аморски - по-готин). Полицията редовно си е на акции там, ама то к'во им дреме....те се наливат с водка "Флирт" от преди това и им дреме...Крият ножове горе по храстите, защото като се достигне пика на вечерта - клането между местната енетелигенция, трябва да се види кой по-по-идиот.

Пълен фалш е това "заведение". Стъпил съм един път за точно 20 минути там, защото най-добрата ми фр под влиянието на някакви съученички реши, че ще си завърши финала на именния ден там...е, груба грешка. Съжали 15 пъти след това. Ако ще ходя на дискотека, оределено няма да е там. Като ще е клуб, да е готин, за което голямо значение имат и хората в него...Е по тоя критерий амор бие всякакви класации просто...

Да се закрие!
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Еми пълна дупка е тва "Обор" според мене в тоя подлез има две дискотеки "ДВ" и "Обор" и разликата в двете е че едното е селяния,а другото още по голяма селяния!!! Да го закриват тоя убиташки клуб и тва е!!!
    Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!

Повече от фен Аватара на SoInsane
    Цитирай Първоначално написано от AcrossYourFace
    Много хора са ми казвали, нужно ли е да съм била за да знам?

Град
    Bitch, I live in a trash can !
    Нужна е една добре въоръжена бригада, която да разгърне една стабилна стоманена буря в подлеза и всичко ще е наред.
    Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
    Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
    Ментално деформиран - черупка без душа.
    Животът си в клетка наричаш свобода.

Рисуваш картини с затворени очи.
    Живееш своя свят с розови мечти
    Ментално деформиран - черупка без душа
    Измамната реалност те води в пропастта.

повече от глупаво е да питаш въпрос от такова естество. Това място е страхотно за определен тип хора, с определени ценности и свои виждания за забавления. това място се смята за адска дупка от забозили пред компютъра метълчета.

за мен истината е, че там децата се правят на това, което не са, опитват се да бъдат големи, а не им е нужно, преебават си детството, вместо да си го живеят. смешна история.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Лелелелеле....тая тема имА "щастието" да ми попадне пред очите...

Така. Значи доста често (за нещастие) ми се налага да минавам покрай тоя сбирщайн на издухали гарнитурата кукумицини на по 15 години, които с 4 кг. фон дьо тен и още толкова друга козметика си мислят, че са много важни. Редовна гледка, на която се натъквам, са малолетни и бъдещи магистрални звезди, дълбоко разстроени от съпътстващите ги гаджета (гадже, специално в този тип заведения, = тъп, набит, напомпан и задръстен типаж, на който ако му кажеш да диша ще диша, иначе не). Редовно в 4 часа докато отивам към Борисовата или към НДК да се видя с приятели на по кафе или нещо от сорта, в тоя подлез царят някакви мелета или в най-добрия случай "семейни скандали" между кухи хлебопекарни изделия и още по-тъпите им съпрузи...Пак казвам в 4 часа тия (момичета или там, к'вото се води по аморски, не съм наясно с терминологията) са ми облечени все едно навън е 55 градуса и е време за плаж. По банските костюми има повече плат отколкото по техните "роклички" а-ла салфетки. Освен това са с някакво самочувствие, като че ли току-що са кацнали от луната и все едно Луй Витон и Кристиан Лобонтин са им лични стилисти. Е да, ама то "Георги Кирков Лимитед" си личи от 7 км. Освен това етанола във въздуха дори в това следобедно време в тоя подлез е повече от азота. Абе направо докато си вървиш и дишаш, неволно изпиваш 3 малки...Пълна дупка с надути 13 годишни лигли, кифли, етц. "Момичетата" там са за да докажат на коя дупката и е по-широка, а техните спътници/сводници - да докажат кой по-кух (по аморски - по-готин). Полицията редовно си е на акции там, ама то к'во им дреме....те се наливат с водка "Флирт" от преди това и им дреме...Крият ножове горе по храстите, защото като се достигне пика на вечерта - клането между местната енетелигенция, трябва да се види кой по-по-идиот.

Пълен фалш е това "заведение". Стъпил съм един път за точно 20 минути там, защото най-добрата ми фр под влиянието на някакви съученички реши, че ще си завърши финала на именния ден там...е, груба грешка. Съжали 15 пъти след това. Ако ще ходя на дискотека, оределено няма да е там. Като ще е клуб, да е готин, за което голямо значение имат и хората в него...Е по тоя критерий амор бие всякакви класации просто...
    Точно .И честито,че си станал Модератор
    МОМИЧЕ!

Най-добрата ми приятелка ходи там и благодарение на това очарователно по свой собствен начин място, вече не можем да разговаряме на тема различна от тази кой й предложил секс. : )

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Никога не съм ходил, а и немам желание

Това е място, където захранват изгладените от безконтролна консумация, липса на родителски контрол и какъвто и да било морал мозъци на подрастващите със ценностите на консумеризма, изкривявайки по този начин и без това крайно неправилния им начин на възприемане на заобикалящата ги реалност.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    Това е място, където захранват изгладените от безконтролна консумация, липса на родителски контрол и какъвто и да било морал мозъци на подрастващите със ценностите на консумеризма, изкривявайки по този начин и без това крайно неправилния им начин на възприемане на заобикалящата ги реалност.
    напълно.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Най-добрата ми приятелка ходи там и благодарение на това очарователно по свой собствен начин място, вече не можем да разговаряме на тема различна от тази кой й предложил секс. : )
    Точно, заради мястото ще е станала такава.

Град
    По балкана някъде..
    Чалгарите на маргарин.
    ACϟDC

Кофтито на Амор е, че има може би главната функция на 'инкубатор' за подрастващата част на обществото ни. Син Сити, Биад и прочие имат еднаква като насоченост, но въпреки това различна и по възраст, и по 'съзряване' в чалга/масовата култура същност и са някак по-улегнали заведения от такъв тип.

Ако се абстрахирам от факта, че всеки е свободен да си троши главата както си иска и че всеки родител може да изпусне юздите на децата си - крайно неприятно място и тотална шибана дупка :р
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си