здравейте..аз съм момиче на 14 години от малко градче за сметка на тва с много интриги и всичко квото се сещате...проблема е там че имам проблеми с родителите заради средата в която се движа. В комапнията ми най малкото момче е на 18 (моят приятел) има още няколко момчета които са на по 20 21 до 24...проблема не е в годините а че се занимават с наркоици...аз им имам пълна вяра никога не са ме подтиквали да използвам някакви наркотици...не дават косъм да падне от главата ми...всичко беше много хубаво докато родителите ми не разбраха...за тях.. ...приятелят ми кара джип BMW..скоро взе книжка..ии както всички момчета се радва на колата си ( aa btw тяя е мн хубава..ии всичките ми ''fr'' завиждат постоянно ми правят мръсотии ии всякакви такива но тва няма зн.)...един ден ходихме да взимаме едни неща с колата и ни спряха полицаи (познати на баща ми )....ии това беше върха...прибрах се в къщи.. и тогава беше ГОЛЕМИЯТ СКАНДАЛ...майка ми и баща ми започнаха да ми обесняват че полицията ги следи от мн време и знаят че аз се движа с тях и че аз съм единсвената непълнолетна сред тях..след дълги разговори (почти цяла вечер) наще ми казаха да избирам между семейството и приятелите...татко ми каза че в скоро време ще ги задържат и ако аз съм с тях повличам цялото семейство.. :X нз какво да правя...тея момчета са ми като братя чувствам ги адски близки мога да им кажа всичко..от както съм с тях не съм се чувствала зле..но от друга страна все пак семейството е най важното за един човек.. :X ПОМОГНЕТЕ ;( ;( ;(