Цитирай Първоначално написано от mimm4ety25

..еми не е толкува лесно..аз също съм много ината..но нещата които ми ги казаха наще в вечерта като се карахме..не бях ги чувала до сега...тва за следенето..ии още мн неща....ме накараха мн да се позамисля за тва което правя...че още мове би съм мн малка да се движа в такава компания...миналия месец постоянно ми званяха от скрити номера на мен и на всички от компанията...една вечер бяхме на кафе и телефонът на прителя ми звънна.. (пак скрит номер) ...казаха му внимавайте в кво правиш за да не си загубиш любовта.... :X ...от тая вечер в продължение на единн месец ходих с кола на всякъде... без нашите да знаят...след като мина тоя един месец мислех да им кажа всичко...щото мн се бях стреснала...ама после се отказах...казах си то няма да се повтори повече ии така и не им казах.. :S за което съжалявам сега.. :S

наясно съм че не е лесно ... отстрани е лесно да се даде съвет ама поне дава възможност за трезво мислене над нещата ... ами виж каквото и да решиш дори да приключите приятелството си поне виж да е с добро ... а другото което е нз дали знаеш .. но с какъвто се събереш такъв ставаш .. малка си не си го осъзнала още ... но може би точно това се опитват да избегнат родителите ти ..