- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спирт за младежки пъпки
Здравейте, можете ли да ми помогнете разбрах че спирта изгаря пъпките... можете ли да ми препоръчате някакъв спирт който може да ми помогне...?
Е то колко вида спирт има ??...ракия , спирт за горене , бензин ..![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
нее...имам предвид ако има някой по-специален спирт да ми го кажете...ако не мисля да пробвам със обикновен да видя какъв ще е ефектът![]()
силицилов спирт има 1 и 2% няма кой знай каква разликамаже се САМО пъпката + крем Здраве :P
Просто аз
CpecaH ти препоръчва да опиташ с Acne Out. Струва 10 лева, 100мл., бяло шишенце -![]()
Умея да греша.
СресаН тва не помага брат ... много хора се оплакват от него ...Първоначално написано от CpecaH
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
По принцип имам чисто лице, но ми излязоха 2 - 3 пъпчици ... една приятелка ми го даде това и останах много доволна ... хванаха коричка веднага и червенината значително намаляПървоначално написано от Valento
![]()
при мен м/у 1% и 2% има огрооомна разлика. Но и от двата получавам някво силно изгарящо чувство (а пък от тоя от 2% да не говорим..все едно с огън ме пърлят).Първоначално написано от Neopitom3na
Не ти препоръчвам спирт.
Относно спирта...държа на болка така, че ще изтърпя...само да питам, питах едно приятелче той ми каза, че е пробвал със спирт но след като спиртът изгори пъпката каза, че му оставал белег![]()
ами не знам за спирт,ама аз имам един лосион пак нещо като спирт ама е на Clean&Clear много съм доволна от него
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Не става въпрос за това. Исках да кажа, че е вредно за кожата да си я гориш така.Първоначално написано от gaz370
Първоначално написано от psych0
Да,Clean&Clear е добър..
Иначе според мен е вреден спиртта за кожата ти..
Може да попиташ в някоя аптека някакъв лосион,крем,тоник и т.н..Отколкото да си вредиш кожата![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
На мен за пъпките лекарката ми даде "Zineryt" доволна съм преди лицето ми на нищо не приличашено сега всички са изчистени...
![]()
Само че след като го използваш кожата ти става много суха затова използвай и някакъв хидратантен крем за лицето ти
На мене ми трябва някакъв крем за пъпки по гърбаНякой може ли да ми препоръча нещо ?
Пробвай Крем "Здраве"Първоначално написано от ffff12
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥