Подхождано със снисхождение? Ako зависеше от теб до сега щеше да си баннал много хора - просто и смао защото не те кефят! Ти си такъв горделив човек. Одавна спрях да те обиждам и полсе започна ти! А ентусизмът ми беше породен от твоето горделиво и надменно поведение спрямо повечето потребители във форума. Одавна не се занимавам с теб просто защото разбрах какъв си, а такъв човек не може да бъде модератор, защото не може да пренабрегне горделивостта си и собственото си его. Извинявай че съм толкова директна, но това мисля за теб. След като те нападнах няколко пъти още като kya от тогава ти харесва много да ме унижаваш и обиждаш. После аз се извиних и спрях... и така. И сега отново пиша, понеже иомам отношение по тази тема и то специлано към теб, даже не към теб, а към това как си вършиш работата. Не се заяждам! Казвам каквото мисля, защото тия които ти целуват дупето (сам виждаш колко са) никога няма да кажат истината, защото и не я виждат.
Не желая да се мазня на никого особено на администратори и модератори за да остана в даден сървър/форум. Имайки предвид правата си - според мен даденият човек не трябва да взима лично от-но-ше-ни-е!
И сега казвам, че от сега нататък ще отвръщам на ттези които ме обиждат - по същият начин за да бъде справедливо, вместо да пренабрегвам лошите мнения по мой адрес.
Съжалявам Raybeez, но май само аз видях как реагираш когато някой се пошегува с теб. Но да зарежем това - просто защотото си си такъв!
Говорихме за "модерирането".