- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кое е най-голямото удоволствие за вас?
Много са..най вече най-малките неща..
Обожавам дните, които прекарвам с приятелите си, с хората, които са ми най-близки и мога да им споделя абсолютно всичко..дори просто да си стоим и да си мълчим..дори това ме прави щастлива..макар че се случва супер рядко, винаги мога да си говоря с тях..за всякакви глупости, важното е, че ме разбират, важното е, че се чувствам добре в тяхната компания..
Обичам дните, в които нямам нищо за вършене..онова чувство, когато станеш сутрин и знаеш, че този ден ще бъде хубав, изпълнен с положителни емоции..обичам да си стоя, ей така, без да правя нищо специално..дори да съм сама, винаги мога да правя нещо, което ще ми достави удоволствие-най-малкото да слушам хубава музика, да чета хубава книга..
Да спя, или по-точно да сънувам..без да съм обезпокоявана от нищо и никого..да ставам късно, макар че знам, че целият ми режим се обърква..
Дългите разходки..пътуванията..чувс твото, че си бил на ново място, че си преоткрил нови неща..
..и още толкова много неща..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..