- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нежно докосване м/у краката?
На колко години, позволихте за парви път да ви галят м/у краката, какво изпитахте и позволявате ли на приятеля ви да ви пипа на обществени места, примерно дискотека?
Първоначално написано от Polita
в дискотеката не позволявам но ако съм сигорна че никой няма да ни види ще му дам да си вкара и ръката в мен![]()
![]()
Не знам на колко.Иначе обожавам на обществени места, защото тръпката е неуписуема.И желанието да стане нещо повече, а да не може. .Харесва ми.Пример - един път в чисто празен автобус седяхме точно зад шофьора и той няма как да види, защото ни дели едно такова като стена. . Много ми беше трудна да мълча, но . .
![]()
Не помня на колко , но много си ми харесваИ на обществени места ми харесва , тръпката прави удоволствието още по - хубаво.
![]()
рамо до рамо със себе си...
страхотно еПървоначално написано от DevilWish
иначе някъде на около 15 ... но само това нищо повече
На 15-хубаво беше иии на обществени места мноого рядко се случва![]()
Първоначално написано от monituuu
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Assshley
КУРВИ-БОЛ! ВСЯКА ВТОРА-ТРОЛ!
+1 Иначе мисля, че бях на около 15-16..Първоначално написано от Assshley
"Колкото повече, толкова повече..!"
Нали живеем за удоволствието.....трябва да се опита от всичко,тръпката си е тръпка
Бе ебеш ли маа му когато беше но е стабилна историяПък за обществените места ако иска и свирка може да ми направи хич не ми дреми който има нещо напротив да дойде да каже бих го изслушал и след това най любезно ще го пратя да си ебе майката
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
наа 14 и на обществени места не давам ..
Именно,позволявам му като и аз не му оставам длъжнаПървоначално написано от monituuu
! Иначе някъде на 13-14
![]()
Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
И аз така, само че за първи път.. на 17
На колко години, позволихте за парви път да ви галят м/у краката - 15
какво изпитахте - кефф![]()
позволявате ли на приятеля ви да ви пипа на обществени места, примерно дискотека? - даа![]()
има вече такава тема !!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
ми 7 клас ха
иначе да пипа,нямам нищо против![]()
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
![]()
точна възраст не помня..опредлено ми е било хубаво xD
а относно публичните места-позволявам,но не винаги :d
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Къде в училището, по време на час или в тоалетните!Първоначално написано от sladkoff
Ех,да бях имал и аз такива съученичка,които се шпакловат в час..Първоначално написано от Fany
.....пък,може и да съм имал,ама не съм разбрал
damn !!!