.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Случващото ми се през последните години,опитвам се да го олицетворя в творчеството си.Но и някоя бавна и нежна музика,която говори сама за себе си,също не е изключена,и в най-МАЛКИТЕ пъти хората и техните дейтствия.
    Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
    Всичко се връща!

Вдъхновение да рисувам ми идва като видя нечия друга рисунка. Тогава получавам мотивация да хвана молива и да рисувам с часове. Понякога се вдъхновявам просто като видя стола в стаята ми, огрян от слънцето сутрин, как сенките падат на земята...
    За съжаление бързо се отказвам, затова дори най-простите композиции ми отнемат дни

Супер фен Аватара на elysunny
    личнии случкии и най-вечее шоколад ;дд може би звучии тъпоо но щоколаада ме вдъхновява най-много от всичко :d

Град
    ForSaken city (:
    Всичките ми ХУБАВИ стихотворения са писани в най-трудните ми моменти.

Хората ме вдъхновяват основно.Предметите също, времето навън, музиката... Филмите и книгите.Като цяло всички тия неща разбутват много емоциите ми, трябва да си излея някъде чувствата и започвам с творенето.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    нз какво ме вдъхновява,когато ми дойде музата просто правя това,което ми идва на главата..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

вдъхновяват ме музиката и някакви чувства и преживявания ...и така вечер като си полегна и като загася лампата и си мисля за някви мои си глупоси и идеите просто ми протичат в мозака на дръгия ден ги пренасям на листове...

Град
    На една звиздичка
    Моята музика и Човека който обичам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си