- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Всичко, което ви вдъхновява?
Случващото ми се през последните години,опитвам се да го олицетворя в творчеството си.Но и някоя бавна и нежна музика,която говори сама за себе си,също не е изключена,и в най-МАЛКИТЕ пъти хората и техните дейтствия.![]()
Утре ти ще си на дъното и ще ме търсиш,но ще е късно,пожелавам ти го искрено и нека тъпкано да ти се връща.
Всичко се връща!
Вдъхновение да рисувам ми идва като видя нечия друга рисунка. Тогава получавам мотивация да хвана молива и да рисувам с часове. Понякога се вдъхновявам просто като видя стола в стаята ми, огрян от слънцето сутрин, как сенките падат на земята...
За съжаление бързо се отказвам, затова дори най-простите композиции ми отнемат дни![]()
личнии случкии и най-вечее шоколад ;дд може би звучии тъпоо но щоколаада ме вдъхновява най-много от всичко :d
Всичките ми ХУБАВИ стихотворения са писани в най-трудните ми моменти.
Хората ме вдъхновяват основно.Предметите също, времето навън, музиката... Филмите и книгите.Като цяло всички тия неща разбутват много емоциите ми, трябва да си излея някъде чувствата и започвам с творенето.
нз какво ме вдъхновява,когато ми дойде музата просто правя това,което ми идва на главата..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
вдъхновяват ме музиката и някакви чувства и преживявания ...и така вечер като си полегна и като загася лампата и си мисля за някви мои си глупоси и идеите просто ми протичат в мозака![]()
![]()
на дръгия ден ги пренасям на листове...