.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Дали ще скъса с мен, защото не правим секс?

такамм .. историята е следната :
    - Ходя с едно момче от 4 месеца . Той е печен и много го обичам както и той мне , но както всяко мом4е иска нещо повече . И аз искам да го направя с него. Вярвам му , но ми се иска първия ми път да е специален и ме е страх , срам нз и аз . Напоследък си мисля че ако скро не му пусна ще се разделим .. или пък обратното след като го направим тои 6те загуби интерес ..

Какво да направя не искам да го изгубя .. :P

т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Почакай да видиме колко време ще те обича... Ако те зареже веднага след като му откажеш значи ''много те обича'. Но ти си знаеш най добре! Прочети правилата на форума и си направи заглавието на темата на Кирилица защото ще ти заключат темата!

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Почакай да видиме колко време ще те обича... Ако те зареже веднага след като му откажеш значи ''много те обича'.
    ++ ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Почакай да видиме колко време ще те обича... Ако те зареже веднага след като му откажеш значи ''много те обича'. Но ти си знаеш най добре! Прочети правилата на форума и си направи заглавието на темата на Кирилица защото ще ти заключат темата!
    Точно..
    А и все пак ходите от 4 месеца.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ако те обича наистина ще чака,а и то желанието идва от самосебе си....

Мега фен Аватара на teenems
    А вие на колко сте години ?
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И пак за пореден път съм съгласна с теб

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако мислиш да го направиш с него само по задължение, по-добре недей, после може да съжаляваш.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Съгласна съм с Violenza
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Ако те обича толкова,колкото ти казваш съответно ще те изчака,колкото време и да ти е нужно..
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Ако мислиш да го направиш с него само по задължение, по-добре недей, после може да съжаляваш.
    Също така те съветвам да си поговориш с него на тази тема- кажи му, че още се притесняваш и искаш да изчакате и по неговата реакция ще си проличи какво означаваш за него.

Супер фен Аватара на Everytime
    ако е толкоз печен, колкото казваш ще те изкачака щото казваш, че се обичат,обаче ако интереса му е само сексуален по-добре го остави

Цитирай Първоначално написано от Everytime
    ако е толкоз печен, колкото казваш ще те изкачака щото казваш, че се обичат,обаче ако интереса му е само сексуален по-добре го остави
    Печен=голям пич, батка с бмв, който при всяка вероятност е еб.ача на квартала

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Голям фен
    Град
    Варна
    Тц тц 4 месеца и сигурно още те е срам да се съблечеш пред него.И какво толкова специално искаш да бъде това е просто секс не е стъпване на луната.Да не би да искаш да е на свещи на сатенени чаршави и разни подобни глупости.Или го праиш или не го праиш щом не искаш да те зареже го правиш пък кот стане.Ти така ако чакаш с всяка следващо гадже да минават месец и години докат му пуснеш щото искаш да е нещо "СПЕЦИАЛНО" каде ще му излезе края.Купуваш си едни презервативи Дурекс и се мятате, туи да не ви е някои приказка, това е реалноста .

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    А вие на колко сте години ?
    ако съдя по написаното, на 13

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    след 2 3 месеца ще си с друг по една или друга причина имаш време за секс

пп

вече всяка 2 тема е ''достатъчно ли ми е дълъг'' ''девствен съм'' ''да го направя ли''

''на 14 съм а още не съм го правила''

пре света божия майко след 2 3 месеца тия същите ще напишат тема

''закъснява ми бременна ли съм'' или ''бременна ли е''

ванга ми го каза!
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Също така те съветвам да си поговориш с него на тази тема- кажи му, че още се притесняваш и искаш да изчакате и по неговата реакция ще си проличи какво означаваш за него.
    + На колко години сте??

Град
    Bourgas
    Ми след 4тири месеца ако му откажеш секс, нормално е да те зареже ( предполагам че и 2мата сте под 17 или поне ТИ ).
    Следващия които си хванещ ще е голям щасстливец, защото съм сигурен че от страх и той да не те зареже няма да го караш да чака дори 1 месец и ще му пуснеш.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от d3s0
    Ми след 4тири месеца ако му откажеш секс, нормално е да те зареже ( предполагам че и 2мата сте под 17 или поне ТИ ).
    Следващия които си хванещ ще е голям щасстливец, защото съм сигурен че от страх и той да не те зареже няма да го караш да чака дори 1 месец и ще му пуснеш.
    ако я обича няма да я зареже

ама ако е такъв да не казва лицемер като тебе ще я зареже

познавам двойка които са от 4г заедно и не са правили секс

ти за4 месеца ми говориш 4 месеца са нищо
    ОДИН!!!

Бившата не ми пускаше, държеше се с мен като с носна кърпичка и накрая и теглих една майна. С нея ходих 4 месеца, сега съжелява че не го е направила с мен. Действай за да не съжеляваш и ти ;д...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Щом не си готова не го правиш и точка. Трябва да решиш сама за себе си. Нормално е да правите секс, нормално е той да иска (ако не е девствен още повече). Това съвсем не значи, че не те обича или е само заради секса с теб. Тези отношения са нормални във всяка връзка. НО само когато и двамата го почувстват истински и го желаят, а не защото някой се чувства длъжен. Докато не усетиш, че не го желаеш - не го прави. Това, че той иска не го прави негоден за връзка и дълбоки чувства. Ако обаче въпреки желанието си те разбере - дръж го здраво.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Като не искаш да го правиш, няма да го правиш. Но трябва да си наясно с възможните последствия.

На него му се ебе. Не можеш да промениш това. Той изпитва нужда от това колкото изпитва нужда да яде и да диша. Колкото и да те обича, търпението му не е безгранично. Ако го мотаеш прекалено много, може и да те зареже.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Като не искаш да го правиш, няма да го правиш. Но трябва да си наясно с възможните последствия.

На него му се е**. Не можеш да промениш това. Той изпитва нужда от това колкото изпитва нужда да яде и да диша. Колкото и да те обича, търпението му не е безгранично. Ако го мотаеш прекалено много, може и да те зареже.
    Най-точният коментар. Имат си нужди хората, а ти още ги нямаш в такава степен, защото си девствена. Не че те подстрекавам да правиш секс, но той е в крайна сметка най-нормалното нещо на земята. Хората си доставят удоволствие един на друг и не се чудят дали искат да го направят, както при първия път. Просто го правят, защото е хубаво Тъй че ако ти се струва, че това е момчето за теб, действай без да мислиш много-много
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Ще ти кажа само 1 нещо

Направи го заради себе си, а не заради него
    I don`t care .. ;] ..

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    Ще ти кажа само 1 нещо

Направи го заради себе си, а не заради него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си