- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Има ли още толерантни?
Без да ви чета много-много постовете, щото ми е ясно за какво става дума, бих казала, че не съм толерантна към простотията, която за жалост е присъща на малцинствата по света. В много случаи тези хора са нагли, необразовани и немотивирани да се впишат нормално в обществото.
Проблемът не засяга само България, защото си пиша с чужденци и естествено, и там си имат навлеци, които им строят джамии, говорят зле езика, ако въобще го говорят, и единственото което правят е, да се съюзяват и да си правят кварталчета, като по никакъв начин не се опитват да се интегрират и да заживеят заедно с другите хора като едно цяло; те само се отцепват; затворени (общества) са, не приемат, не предават и серат на реда, защото не желаят да го приемат.
Аз съм против това.
Това не значи обаче че подкрепям крайни ибзлици за бичове, сапуни и т.н.
Навлеците смятам че просто да трябва се изнесат, да им се изземат правата, да си се разпратят по държавите и толкова.
Мангалите, например, доказват, че не могат да живеят в цивилизовано общество. "Интеграцията" никак не им се получава.
Тъй че, гласувах за второто.
Принципно обаче, самите мангасари нямаше да ми бъркат толкова в гъза, ако бяха хора на място, с нормални, а не екстраправомощия.
Т.е. вотът ми е продиктуван от тъжният факт, че наглостта на малцинствата се шири надлъж за сметка на мнозинството; а не от някаква особена расова нетърпимост и дискриминация на основа цвят на кожата.
Именно затова се намесих след поста на Гьобелс;
Не, аз не съм толерантна, но не съм крайна и сметнах мнението му за глупаво.
Нямам представа Рейбийз към кой точно се обърна с това "какво и как" трябва да се пише в темата, но някак неприятно ми стана. Надявам се модераторът да не си мисли, че той ще е този, който ще налага тона.
Темата би била излагация, ако изобилства от мнения за бичове и сапуни.
И не, не съм криворазбрана хуманистка, даже никак.
Просто защо всяка тема трябва да се осира с някакви крайни изблици, които освен белег за неуравновесеност и неразумност, не са белег за друго.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride