Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
Кой се прави на сляп ??? Ей интернет герой кво постигаш с тия глупости дето пишеш ?? Като излезеш на улицата и те срещат 20 мангала кво ще правиш ?? ЩЕ НИ ТЪПЧАТ ,ЗАЩОТО ВЛАСТТА ИМ ГО ПОЗВОЛЯВА ,НЕ НИЕ ТЪПАК ! ГЕРБ , СДС, БСП , ДПС , НДСВ - всички до 1 го позволяват ! Куките ги е страх да влязат в циганска махала ... КУКИТЕ ! Аз ли да вървя да оправям проблемите на държавата ??????
Недей ми говори така ,щото е явно ,че не си дорасал ! Бонбона е прав !!!
С начина ти на мислене ти подкрепяш това. Написа, че расизма е за ограничени хора. Дефинирай расизъм. Обясних вече какво имам предвид аз под расизъм. Щом не си такъв, значи толерираш циганите и всичко това, и такова мислене помага на проблема. А какво значи не си дорасъл? Хитлер примерно е избивал всички тия хора, това прави ли го недорасъл? Не призовавам към насилие, а към това хората да спрат да мислят крайно и нереално толерантно, иначе властта ще продължава по нейния си начин.
А за това, което написа b0nb0n, значи искате ние да сме тъпканите така ли?
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...B7%D1%8A%D0%BC ето ти расизъм . Пак те питам : какво правиш ти по въпроса да не "ни " тъпчат . Знаеш ли не ми стана яко като разбрах ,че циганите на село са разбили къщата и са взели квото има . И какво да направя ??? Айде кажи ми какво да направя ???? Кво им толерирам на циганите ??? ВЛАСТТА ИМ ПОЗВОЛЯВА ДА СИ ВИРЯТ КАЛПАКА ,НЕ НИЕ !!!
Нищо не може да направим, освен да изчакаме 2012та или някоя световна война, която да промени системата