- Форум
- По малко от всичко
- Тийн Учител - есета, теми, съчинения...
- Есе на тема My village за утре по английски език :( PlS HeLp
Ми това е за утре ми трябва есе с поне 50-60-70-80думи на тема My village моля който има време да драсне едно тука
Грешен раздел!
kalpazanka
Когато искате превод на текст на някакъв чужд език-
Уточнявате какво искате."Моето село".Е откъде да знаем какво е твоето село?Имало е и теми от рода на "забавни случки от детството"Даваш ни текст на български,получаваш си го на английски![]()
Вместо да пускаш тема на , която никой няма да ти се отзове , сядай и си го напиши. Не е китайско писмо!
Не е задължително да е реално съчинението , използвай въображението си.
Ама проблема е,че изобщо незнам английски,попаднах в такава ситуация,че класа в който съм сега учат английски от 5 клас а аз започвам направо от сегаБез аз бука и тем подобни
Ми нещо за селото напишете бе хора няма значение кое село
![]()
^^Ааа,не е нашето домашно все пак. Напиши си го ти на БГ,аз щ'ти го преведа,отсега ти обещавам.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Моето село е малко но много красиво.Винаги когато съм свободен ходя на почивка там.Казва се Леденик и има 400 жители.Много обичам моето село защото съм се родил в него () и съм прекарал първите си години там. (
) През лятото е много красиво защото всичко е зелено.В моето село виждам познати и скъпи за мен лица,то е моята крепост,мястото в което се чувствам спокоен
![]()
Не е много хубаво но да одбия номера и да нямам двойкаSoStarstruck ти си
![]()
^ Абе, ти да не си някакъв педофил!?Има скъпи за мен деца.
Я си седни на педофилския задник и почвай да пишеш!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Исках да напиша "Лица"Първоначално написано от UNITED
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И не съм педофил
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пратих ти го.Първоначално написано от UNITED
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
My village is small,but it's very bautiful.Every time I have free time,I go to holiday there.Its name is Ledenik and it has 400 residents.I really love my village because that's where I was born and where I spent the first years of my life.It's beutiful in summer because everything is green.In my village I see familiar,dear faces,it's my fortress,the place,where I feel calm.Първоначално написано от UNITED
![]()
Calm или relaxed писа накрая?Че доста се чудихПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
calm. то няма голямо значение.Първоначално написано от someonerandom
почти еднакви са ни,само "beAutiful" си сбъркала как се пише.
)
темата е лесна и думите са малко.. не изисква кой знае къв зор да се направи.. да ти имам домашните
bautifulПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
И съм момче
Едит:Сега видях и другата грешка.Е това е то-2 пъти една дума,и то лесна,и двата пъти различни грешки![]()
![]()