Цитирай Първоначално написано от BadEmotion
Цитирай Първоначално написано от Valento
Цитирай Първоначално написано от BadEmotion
Цитирай Първоначално написано от Valento
Цитирай Първоначално написано от Bimmer
Чуй ся, за дупето по-хубаво нещо от бягането няма

А бързо качване на кила много ясно че спринтчета.
Бавно бягане - за релеф, т.е. за оформяне, т.е. ако нещо не си доволна от... задните си части тва е
а повярвай ми, по-хубави задни части от тези, тренирани на фитнесче (за дами става дума ) няма просто
Под повишаване на мусколна маса да разбирам че искаш да станеш като момче в тялото , смисъл мускули ... плочки , рамена, гръб за пълнеене (не да станеш 300 кила) увеличи хляба , хапвай повечко домашна храна , наблягай на лютото ... и вече повече течности
Ъъъ, не искам да ставам момче Смисъл, ти ми казваш да ям, ама аз си ям достатъчно, и хляб и сичко, не става с храна. Пък и съм почти сигурна, че като стана на 30-40, всичко тва ще ми се излее наведнъж и ще стана баба 150кг Искам просто да ми обясните кво да правя, че винаги да съм във форма, да си ям все толкова и да не свалям килограми Пък и мускулна маса не говоря за плочки и т.н. Говоря за стегнато тяло.
Отивай към фитнес залата да стягаш ... колело , пътека , коремни преси ... степер ...
Мааани се с тоя фитнес
Колежке , трупането на килограми с упражнения ... няма как да стане в домашни условия .. хем искаш стегнато тяло ... хем да е без натоварване ... нещо май не знаеш какво точно искаш ....