- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
ооо пича те нареди![]()
В този форум всички са разгонени, но дотук !
Леле тука има сериозни наредби.
хм, а ние момчетата кво колко пъти сме лизали момиче ли?![]()
2 ...
Ако си момичето от снимката ще се промени споко, само ще му сложиш една 1-ца отпредеПървоначално написано от Tedchy
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Tя е мъж бе пичПървоначално написано от vaseto0o
![]()
Ти се превръщаш в някоя столична к*рва бе момиче осъзнай се на 15 си и вече си духала на целия ти клас ........ БРАВОПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами вече е на 15 или 16 не знам трябва да удвой бройкатаПървоначално написано от SonataArctica
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от djipsito
и аз така .. : )
Ми... то да лапаш пишки си е хубавоПървоначално написано от darkwoods
И няма нужда от оправдание. 50 връзки да имам, и в 50те ще духам.
По темата - на 4.
да, 93 определено е на 15Първоначално написано от SonataArctica
![]()
и изобщо ваша работа ли е? Каквото иска прави момичето, проблем ли ви е? Аман от комплексарски изпълнения![]()
по темата съм отговаряла вече, на 1
Първоначално написано от SonataArctica
Вие не се базикайте, че като гледам колко и е акъла може да и се вдигне и самочувствието с тея коментари..здраве да е, всякакви трябва да има
![]()
Василева, ти пък се превръщаш в някакъв ретард, който не знае колко е 2010 - 1993 . На всичкото отгоре си загоряла и комплексирана консерва. Тъжно ми е за теб. Даже не го осъзнаваш.Първоначално написано от Wasilewaa
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
На 2-ма и мое желание,но първия много се притеснявах
мисли каквото искаш но за мен си е пълна трагедия да си на 15 и да си духала на повече от 10 човекаПървоначално написано от YouDontKnowMe
![]()
93 набор НЕ е 15,а 17Първоначално написано от Wasilewaa
![]()
и аз съм 93 и съм на 16 ся кажи как става магиятаПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Рожденният ти ден още не е дошъл?Първоначално написано от vaseto0o
Мани тва ми и цикала нещо не идваПървоначално написано от CheeseCake
![]()
Съзнавам,че звучи нелепо,та дори и гнусно,но съм на цели 18 и съм духала само на 2,като с единия бяхме заедно година и нещо,а с втория близо 8 месеца.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Може ли да си взема и аз номерче да се наредя 8-)Първоначално написано от Alexandra1993
що да е нелепо?единствено съм духала на сегашния ми приятел с който съм 2 год. заедно...и то се престраших да пробвам като направихме годината...Първоначално написано от Extremescream