- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
Първоначално написано от DarkTemplar
На малко![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
Ами само да ви кажа ,дето много я обиждате .. поне е честна .. защото някви на по " 95 " пишат ,че са го правили на 5-6 момчета ,а това са глупости не може да си толкова зле .. тя поне е честа нищо лошо няма,всеки си решава какво да прави..апък и мисля ,че на 17 години е нещо нормално .. това че ги сменя бързо си е нейн проблемПървоначално написано от Alexandra1993
![]()
На 8. По мое желание. Не обичам някой да ме кара да правя нещо на сила. Щом го искам, значи ще го направя без някой да ми казва, стига и той самия да го иска де.![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
20-2
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На едночко съм правила френска, по моя инициатива беше (и продължава да бъде, де).![]()
Ааа, забравих да кажа, на 17 съм.
Оо.. т`ва звучи ГНУСНО !![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Кое?Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Правил съм френска(орална) на 1 момиче, па тя не и било харесвало този начин на възбуждане му се види!![]()
сега си търся на такова маце, на което ще и харесва да я лижа!![]()
BMW -> Beautiful car!!!
Ем явно е трудно, то сега е проблема, че немога си намеря момиче!Първоначално написано от stelit0
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
абе не знам, ама няма момиче което да ми е отказвало, дори и девствена, дето никога не я е пипал мъж...
всичко е въпрос как ще си поискаш.
много ме изкефи лафа в един филм:
тя - кажи ми трите най-важни думи /разбирай че очаква: I LOVE YOU/
той: - SUCK MY DICK
така че няма как да не ти направят
И какво сега, да съм си го поискал секс-а и отделно да си искам и да я лижа ега си!![]()
![]()
BMW -> Beautiful car!!!
какви хора трябва да сте да си опсъждате личния полов живот с някакви непознати .. да пишете на колко човека сте лапали,духали,търкали и тем подобни ... ебати сайта аз![]()
Кво, проблем, нещо срамно ли има?Първоначално написано от ivelinaivanova93
Фуу, ами май на всичките 6.
Никой не ме е насилвал.
Едит: на 18 съм /от няколко дни ;д /
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
останала съм с друго впечатление, но сигурно това пак е някоя психологическа игра.Първоначално написано от fc
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
м не го смятам за нормално да споделяш на кой какво си правил ? при положение,че хората тук са ти непознати![]()
Защо да е ненормално и какво, като са непознати>Първоначално написано от ivelinaivanova93
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...