- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
То това не е форум , то тук всички се познаваме ... нали тва е идеята на форумите, непознати да споделят мнение и тн. Да не би да си разправяш на всички около теб за тези въпроси, айде на на-близките ок , ама не пречи тук , никой не те познава ,що да не споделиш.Да не кажеш мнение и съвет !?Пак казвам , затова се нарича форум!Първоначално написано от ivelinaivanova93
maDamn
За всичките ми 19 години само на 2ма и то не е било насила, а от любов
Пък и аз съм на принципа не правя свирка на човек, който не обичам и за сега не съм го нарушаваНе смятам и да го наруша.
ivelinaivanova93 това е форум и всеки тук се "крие" зад ника си. Дори и като споделяме лични неща, никой няма да ни разбере кои сме в реалният живот нали така? Дефакто всички тук сме си непознати един за друг.
е аз не го намирам за нормалновсеки с мисленето си ... мога да споделям някакви неща какво ме тревожи или т.н ... нпо не и по такива лични работи да споделям
![]()
вярто сега ще те разпънат на кръст - първа почвам азПървоначално написано от Doga
![]()
Да бе по-умни ама друг път незнам как стигна до този извод
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Напълно човешки неща се оПсъждат тукПървоначално написано от ivelinaivanova93
Тук всеки е анонимен и точно това е целта на сайта. Ако ти имаш някакъв проблем с това, не споделяй, не влизай, не коментирай и точка.
![]()
По темата: на 1 момче- сегашния ми приятел. Не ме е притискал никога за това, аз поех инициативата. [/b]
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Първоначално написано от lovely_b
It was a beautiful lie
A heart stopping illusion
It was a beautiful lie
Such a bitter goodbye
It was such a beautiful lie
Such a heart breaking, goodbye
едно ...по негова инициатива
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Един-единствен. Той не ме накара аз сама изпитах това желание. В интерес на истината не мисля, че бих го направила за някой друг.
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
тц тц, абе ква е тая работа, като ви чете човек коментарите из форума си вика бая начесани курвета има, всичките цупят устни, връткат задници, чупят стойки, отракани разирийш ли пък то..... повечето по на един -двама само въртяли минети.... остай паднахте ми в очите![]()
да , на 1 , сегашното ми гадже
smileee
Аз също така - на едно момче, и това е сегашния ми приятел. За друг не бих го направила и аз.Първоначално написано от sladkish_14
Така си мислите сега.Първоначално написано от AmNesiA
Един ден е напълно възможно да има друг, когото обичате страшно много. И на него ли няма да му доставите удоволствие по тоя начин?
На 2-ма. Първата ми сериозна връзкам направих го защото така ми хрумна изведнъж, той каза, че по принцип не обича, но след като ми беше опитно зайче си промени мнението и аз спрях![]()
Вторият е сегашния ми партньор и пак по моя инициатива и той си умира от лефИли съм добра или са попадали на много накадърни преди мен
![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
^ не вярвам![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Част от девойките са между 13-15г , така че е разбираемо.Първоначално написано от Spook
Respect my authoritah
Снимков материал за доказателство?Първоначално написано от BrokenKnight
Ааа да, бях на 20 като го направих за пъри път това със свирката....
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Ние с тебе май сме от изостаналите мацкоПървоначално написано от LadyDaisy
Аз чак на 19 за пръв път правих свирка. А народа масово на по 14, 15 ( даже някаква 12 - 13 годишна се беше изказала тука, че е правила ) вече лапа и то не на един и двама.