- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
Не разбирам защо някои си правят фейк профили, за да се хвалят колко са ебливи..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ми не е много достойно една жена да споделя публично колко свирки е правила. Само като се замисля, че някой би ми задал тоя въпрос на живо и ми става смешно
Не че се изкарвам неква моралистка ...
Тук никой не те знае кой си , тва му е предимството на форума.
И много по-интимни неща от бройки се споделят.
maDamn
Ти на мене не ми обяснявай кво е по форумите баш
И кво мислиш, че като си пускаш снимките през ден и после споделяш на колко си въртяла свирки, никой не те е запомнил, а?
ма, дреме ли ми особено дали ме знае някой? Нито се обяснявам как,къде,на кого и по колко,нито ми е през някъде си, кво знаят хората за мен.
Та,не скачай да ми се заяждаш.
Ква иначе целта на занятието в раздел "секс" , да сме моралисти и да си вардим девствените гащи. Мммне съвсем/
maDamn
Ааа никой не те е питал дали те интересува мнението на другите или не. Въпроса беше друг, спориш че никой нищо не знаел. Тва дали ти дреме на тебе, си е отделен въпрос.
Всеки може да си го направи,така че никой да не го знае. отдавна мина времето, когато и аз спадах в това число.
мисълта ми беше,че ако искаш можеш да останеш анонимен и никой да не знае реално за "сексуалните ти подвизи".
Пък и е тъпо да съдиш някого по това колко свирки е правил,ама тва е отделен въпрос,който не отнасям към теб.
maDamn
Аз съм момче, но искам и аз да споделя. Правил съм свирки само на едно момче, когато бях на 15.
е ква е разликата то е саштото все едно на 1 момче 24 пати да му лапам
ами пунктуации не си ли слагат?
искам да ти кажа, че не е добра идея да се заяждаш с Rabalka
може да си имаш проблеми
чувства / любов след време
Rabalka в момента е млада и не виждам нищо лошо да си поживее преди да започне да готви, чисти и пере
искам да похваля Rabalka, че най-сетне каза нещо логично и смислено
Let's ride the big rainbow to Gayland.
аз не се заяждам просто от 2 дена съм в този форум и аз съм бил с двойки по Бълг. Език, но като гледам правописа във форума като цяло е 6 часа на въртележката. После ми е странно как си намират работа като не могат и името правилно да си напишат е тва ми е много чудно, а иначе с много големи претенции за заплати ами аз не би плащал и 100лв на някой който ми пише всяка дума с правописна грешка, но ваша си работа как си прецените.
И кво викаш иначе ше избухна в чувства с Rabalkataми да ти кажа надали, да виждам, че е млада, красива и т.н. с всички екстри и аз съм имал гаджета и имам(е не съм бил с 25 момичета на 18 ..), но някак си няма да ми е много много готино мойта да е въртяла кавали на цялото село или "е кво толко, то пък едно село"
Незнам какви забавления и кво прайте, но някви неща поне като морал нещо достойство, любов тва онова въобще да не съм чул. Тука такова нещо липсва и някви в която и тема да погледна в училището свирки незнам си ко, неккъв спал с леля си, друга с брачед си ае тва ако е в некоя друга държава направо сте валат честно ви казвам и аз съм бил ученик, но нямаше такова нещо и то не беше отдавна
Последно редактирано от michaelis : 11-25-2016 на 18:27
ако не ти харесва, можеш да цъкнеш на "Изход"
аз пък знам, че сексовете и морала са две различни неща
при сексовете има уединение между мъж и жена
и не виждам причина за задръжки и т.н.
забавленията и религията също са две различни неща
ти за християнки ли би говорил? Ами аз мога да ти кажа само едно - няма значение християнка ли е или не
сексът е съвсем нормално нещо от живота на човеците
тъй че не виждам защо да има ограничения при уединението
Let's ride the big rainbow to Gayland.