.
Отговор в тема
Страница 8 от 25 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 616

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    aNkLegIrL, чувствай се предупредена сериозно!
    Slynchiicee, същото се отнася и за теб!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    на четирима..
    По мое желание,никой не може да ме накара да направя нещо,когато нямам желание. :)
    Айде да ги направим 5 :oops:
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

ммМ .. сори .. не мога да си го стигна с уста ..

Град
    Sофiiя City xD
    ^ не е само твоя на целия свят, няма ли други желаещи?
    по темата на 1

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от LEVSKIHOOLS
    Свирки ли? една мотика и на нивата! До вчера с куклите играеха,днес смирки правили вече!
    не всички живеят по селата и не всички имат ниви но даже тези които имат не са останали по-назад с материала . .

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

на четирима,по мое желание

На 20 момичета 5 правят хубави свирки! Тренирайте повече

Град
    Столицата
    2 по моя инициатива
    Ако искаш ми пиши на скайп alone_in_te_dark

Що не е "на колко сте правили ЕДНОВРЕМЕННО"

Жалко и аз не мога си стигна моя...

Цитирай Първоначално написано от walcheto
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    На 3. Почти по мое желание. На първия не исках, никак даже, ама той ме накара, не насила де, но ми обеща, че пак сме щели да се съберем, щото бяхме скъсали тогава. Пълен нещастник.
    ти си нещастница Пича си е просил свирка ама ясно колко ти е акъла щом си се навила
    + da napravq svirka na nqkoi za da se saberem kak pak ne...
    + и аз съм на това мнение .. : )) . той може да я къса всеки ден за да може .. да му прай пак и пак ии пакк .. ии отново свирки .. тва е далавера знайш ли
    da mom4eto e umno ama ne moga da kaja sa6toto za momi4eto

Ем да то ако се замислиш никой не успя да го каже
    daa
    Не мисля, че е редно да се подигравате на момичето! Когато някой е влюбен и отчаян би направил всичко. Замислете се! Всеки от вас в някаква ситуация е постъпил адски глупаво и се срамувате от постъпката си толкова, че нямате нейната смелост да споделите( не говоря само за секуални ситуации).

na на 6 ммочета
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от BIN
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    На 3. Почти по мое желание. На първия не исках, никак даже, ама той ме накара, не насила де, но ми обеща, че пак сме щели да се съберем, щото бяхме скъсали тогава. Пълен нещастник.
    ти си нещастница Пича си е просил свирка ама ясно колко ти е акъла щом си се навила
    + da napravq svirka na nqkoi za da se saberem kak pak ne...
    + и аз съм на това мнение .. : )) . той може да я къса всеки ден за да може .. да му прай пак и пак ии пакк .. ии отново свирки .. тва е далавера знайш ли
    da mom4eto e umno ama ne moga da kaja sa6toto za momi4eto

Ем да то ако се замислиш никой не успя да го каже
    daa
    Не мисля, че е редно да се подигравате на момичето! Когато някой е влюбен и отчаян би направил всичко. Замислете се! Всеки от вас в някаква ситуация е постъпил адски глупаво и се срамувате от постъпката си толкова, че нямате нейната смелост да споделите( не говоря само за секуални ситуации).

BIN, мерси.

А всички останали, дето се наредиха да ме оплюят - вие сте нещастниците, долни пропадняци такива. Много сте интересни като сте задклавиатурни бойци, нали ?! Иначе сте ебахти комплексарите ...

I'm inlove with a criminal...

Jessie , да определено ние сме комплексари нямаме достойнство и затова духаме на този и онзи който са ни залъгали с нещо .. например , че пак ще тръгнат с нас мн са ми интересни такива като тебе правиш грешка и си държиш на нея ... НЕЩАСТНИК било момчето ... е ок ти що си му духала щото немои да си намериш друг ли ?!?!

лек ден , довиждане
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Град
    Велико Търново
    Jessie , да определено ние сме комплексари нямаме достойнство и затова духаме на този и онзи който са ни залъгали с нещо .. например , че пак ще тръгнат с нас мн са ми интересни такива като тебе правиш грешка и си държиш на нея ... НЕЩАСТНИК било момчето ... е ок ти що си му духала щото немои да си намериш друг ли ?!?!

лек ден , довиждане
    Пхахха, да комплексари и нещастници сте. Щото не можете да си замълчите, а все трябва да оплюете някого. А аз отдаааавна съм си намерила друг.

И на него ли му прави свирки за да те вземе или турски нещо промоцийка нямаше ли Моля те много си смешна .. замълчи си
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Град
    Велико Търново
    И на него ли му прави свирки за да те вземе или турски нещо промоцийка нямаше ли Моля те много си смешна .. замълчи си
    Няма да замълча, ти си смешния. Като не ти изнася кой какво и на кого прави - ТИ замълчи.

На мен ли се подигра целия форум или на теб Радвай се на живота ... мисли си че си НЕЩО лапай да си известна и да не те оставят после обвинявай всеки който си е заврял кура в устата ти , че е нещастник и така

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Аз се навих да правя свирки и съм духала на 11 или 12 момчета.
    Браво,може и 13 да станат.Иначе щом е и за без пари

Град
    Велико Търново
    На мен ли се подигра целия форум или на теб Радвай се на живота ... мисли си че си НЕЩО лапай да си известна и да не те оставят после обвинявай всеки който си е заврял "мъжкия полов орган" в устата ти , че е нещастник и така
    Като не познаваш въпросния индивид не бързай да го защитаваш ...

през кура ми е за индивида говора ти по принцип ИМАЙ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО !!

Повече от фен
    Лична драма тргна тука

Опазил ме господ поне засега на 0 все още не съм гей,,а и няма да бъда никога !
    Живей си живота !!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Gen4yYy
    Опазил ме господ поне засега на 0 все още не съм гей,,а и няма да бъда никога !
    Exorcism !

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    хм ми двама .. и на двамата по мое желание ахахахах

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Jessie не че нещо обаче ти се смее половината форум(нищо че само някой са изказали смеха си с коментар) и ти твърдиш че не си смешна е лтф? иначе и според мен си е прекалено жалко да го духаш на някой без да искаш само защото ти е обещал че ще се съберете...
    бтл: момче съм
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си