- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
Не мисля, че е редно да се подигравате на момичето! Когато някой е влюбен и отчаян би направил всичко. Замислете се! Всеки от вас в някаква ситуация е постъпил адски глупаво и се срамувате от постъпката си толкова, че нямате нейната смелост да споделите( не говоря само за секуални ситуации).Първоначално написано от walcheto
na на 6 ммочета![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
Първоначално написано от BIN
BIN, мерси.
А всички останали, дето се наредиха да ме оплюят - вие сте нещастниците, долни пропадняци такива.Много сте интересни като сте задклавиатурни бойци, нали ?!
Иначе сте ебахти комплексарите ...
![]()
I'm inlove with a criminal...
Jessie , да определено ние сме комплексари нямаме достойнство и затова духаме на този и онзи който са ни залъгали с нещо .. например , че пак ще тръгнат с насмн са ми интересни такива като тебе правиш грешка и си държиш на нея ... НЕЩАСТНИК било момчето ... е ок ти що си му духала щото немои да си намериш друг ли ?!?!
лек ден , довиждане![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Пхахха, да комплексари и нещастници сте.Първоначално написано от HouseMusicBoy
Щото не можете да си замълчите, а все трябва да оплюете някого. А аз отдаааавна съм си намерила друг.
![]()
И на него ли му прави свирки за да те вземе или турски нещо промоцийка нямаше лиМоля те много си смешна .. замълчи си
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Няма да замълча, ти си смешния.Първоначално написано от HouseMusicBoy
Като не ти изнася кой какво и на кого прави - ТИ замълчи.
На мен ли се подигра целия форум или на тебРадвай се на живота ... мисли си че си НЕЩО лапай да си известна и да не те оставят после обвинявай всеки който си е заврял кура в устата ти , че е нещастник и така
![]()
Първоначално написано от remix1912
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като не познаваш въпросния индивид не бързай да го защитаваш ...Първоначално написано от HouseMusicBoy
![]()
през кура ми е за индивида говора ти по принцип ИМАЙ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО !!
Лична драма тргна тука![]()
Опазил ме господ поне засега на 0![]()
![]()
все още не съм гей,,а и няма да бъда никога !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей си живота !!![]()
Jessie не че нещо обаче ти се смее половината форум(нищо че само някой са изказали смеха си с коментар) и ти твърдиш че не си смешна![]()
е лтф? иначе и според мен си е прекалено жалко да го духаш на някой без да искаш само защото ти е обещал че ще се съберете...
бтл: момче съм![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
лол ах че мръсницаПървоначално написано от FamauseBaby
![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Alexanda1993, sisi95, aleks4o и още една дето беше правила на 10 давайтеее трябва да наваксвате малко са ви. Нямам точната емотикона с банана, ама ето ви една![]()
![]()
Когато пораснете още малко и фолк певици ще станете с това ваше 'умение'![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Стига се хвалихте на колко сте духали,а как сте духали,то да не е духанка,от свирка до свирка има голяма разлика,повечето момичета,даже незнаят как да духат с какво темпо,някоя по-голяма мацка на 22-23 си е друго нещо,се едно да сравнявам голф 3 с опел астра 08/09 пфф![]()
Ужас. То духането е най-важно.Първоначално написано от Cnvrs4
По темата - 4.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
+1Първоначално написано от Cnvrs4
пък на мен са ми духали 21 момичетаи мога да кажа,че точно 8-9 са го правили както трябва
Kristiyana