.
Отговор в тема
Страница 8 от 25 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 616
    Цитирай Първоначално написано от walcheto
    Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от HouseMusicBoy
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    На 3. Почти по мое желание. На първия не исках, никак даже, ама той ме накара, не насила де, но ми обеща, че пак сме щели да се съберем, щото бяхме скъсали тогава. Пълен нещастник.
    ти си нещастница Пича си е просил свирка ама ясно колко ти е акъла щом си се навила
    + da napravq svirka na nqkoi za da se saberem kak pak ne...
    + и аз съм на това мнение .. : )) . той може да я къса всеки ден за да може .. да му прай пак и пак ии пакк .. ии отново свирки .. тва е далавера знайш ли
    da mom4eto e umno ama ne moga da kaja sa6toto za momi4eto

Ем да то ако се замислиш никой не успя да го каже
    daa
    Не мисля, че е редно да се подигравате на момичето! Когато някой е влюбен и отчаян би направил всичко. Замислете се! Всеки от вас в някаква ситуация е постъпил адски глупаво и се срамувате от постъпката си толкова, че нямате нейната смелост да споделите( не говоря само за секуални ситуации).

na на 6 ммочета
    2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от BIN
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    На 3. Почти по мое желание. На първия не исках, никак даже, ама той ме накара, не насила де, но ми обеща, че пак сме щели да се съберем, щото бяхме скъсали тогава. Пълен нещастник.
    ти си нещастница Пича си е просил свирка ама ясно колко ти е акъла щом си се навила
    + da napravq svirka na nqkoi za da se saberem kak pak ne...
    + и аз съм на това мнение .. : )) . той може да я къса всеки ден за да може .. да му прай пак и пак ии пакк .. ии отново свирки .. тва е далавера знайш ли
    da mom4eto e umno ama ne moga da kaja sa6toto za momi4eto

Ем да то ако се замислиш никой не успя да го каже
    daa
    Не мисля, че е редно да се подигравате на момичето! Когато някой е влюбен и отчаян би направил всичко. Замислете се! Всеки от вас в някаква ситуация е постъпил адски глупаво и се срамувате от постъпката си толкова, че нямате нейната смелост да споделите( не говоря само за секуални ситуации).

BIN, мерси.

А всички останали, дето се наредиха да ме оплюят - вие сте нещастниците, долни пропадняци такива. Много сте интересни като сте задклавиатурни бойци, нали ?! Иначе сте ебахти комплексарите ...

I'm inlove with a criminal...

Jessie , да определено ние сме комплексари нямаме достойнство и затова духаме на този и онзи който са ни залъгали с нещо .. например , че пак ще тръгнат с нас мн са ми интересни такива като тебе правиш грешка и си държиш на нея ... НЕЩАСТНИК било момчето ... е ок ти що си му духала щото немои да си намериш друг ли ?!?!

лек ден , довиждане
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Град
    Велико Търново
    Jessie , да определено ние сме комплексари нямаме достойнство и затова духаме на този и онзи който са ни залъгали с нещо .. например , че пак ще тръгнат с нас мн са ми интересни такива като тебе правиш грешка и си държиш на нея ... НЕЩАСТНИК било момчето ... е ок ти що си му духала щото немои да си намериш друг ли ?!?!

лек ден , довиждане
    Пхахха, да комплексари и нещастници сте. Щото не можете да си замълчите, а все трябва да оплюете някого. А аз отдаааавна съм си намерила друг.

И на него ли му прави свирки за да те вземе или турски нещо промоцийка нямаше ли Моля те много си смешна .. замълчи си
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

Град
    Велико Търново
    И на него ли му прави свирки за да те вземе или турски нещо промоцийка нямаше ли Моля те много си смешна .. замълчи си
    Няма да замълча, ти си смешния. Като не ти изнася кой какво и на кого прави - ТИ замълчи.

На мен ли се подигра целия форум или на теб Радвай се на живота ... мисли си че си НЕЩО лапай да си известна и да не те оставят после обвинявай всеки който си е заврял кура в устата ти , че е нещастник и така

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Аз се навих да правя свирки и съм духала на 11 или 12 момчета.
    Браво,може и 13 да станат.Иначе щом е и за без пари

Град
    Велико Търново
    На мен ли се подигра целия форум или на теб Радвай се на живота ... мисли си че си НЕЩО лапай да си известна и да не те оставят после обвинявай всеки който си е заврял "мъжкия полов орган" в устата ти , че е нещастник и така
    Като не познаваш въпросния индивид не бързай да го защитаваш ...

през кура ми е за индивида говора ти по принцип ИМАЙ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО !!

Повече от фен
    Лична драма тргна тука

Опазил ме господ поне засега на 0 все още не съм гей,,а и няма да бъда никога !
    Живей си живота !!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Gen4yYy
    Опазил ме господ поне засега на 0 все още не съм гей,,а и няма да бъда никога !
    Exorcism !

Фен Аватара на angel_spirit
    Град
    paradise
    хм ми двама .. и на двамата по мое желание ахахахах

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Jessie не че нещо обаче ти се смее половината форум(нищо че само някой са изказали смеха си с коментар) и ти твърдиш че не си смешна е лтф? иначе и според мен си е прекалено жалко да го духаш на някой без да искаш само защото ти е обещал че ще се съберете...
    бтл: момче съм
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от FamauseBaby
    на 4
    лол ах че мръсница
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Alexanda1993, sisi95, aleks4o и още една дето беше правила на 10 давайтеее трябва да наваксвате малко са ви. Нямам точната емотикона с банана, ама ето ви една

Когато пораснете още малко и фолк певици ще станете с това ваше 'умение'
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Само на един и то по мое желание

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от ImSoInLove
    Само на един и то по мое желание
    Същото е и при мен.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Стига се хвалихте на колко сте духали,а как сте духали,то да не е духанка,от свирка до свирка има голяма разлика,повечето момичета,даже незнаят как да духат с какво темпо,някоя по-голяма мацка на 22-23 си е друго нещо,се едно да сравнявам голф 3 с опел астра 08/09 пфф

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от Cnvrs4
    Стига се хвалихте на колко сте духали,а как сте духали,то да не е духанка,от свирка до свирка има голяма разлика,повечето момичета,даже незнаят как да духат с какво темпо,някоя по-голяма мацка на 22-23 си е друго нещо,се едно да сравнявам голф 3 с опел астра 08/09 пфф
    Ужас. То духането е най-важно.

По темата - 4.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cnvrs4
    +1

пък на мен са ми духали 21 момичета и мога да кажа,че точно 8-9 са го правили както трябва
    Kristiyana

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си