- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко момчета сте прави свирки?
А ТАКА КАЖИ ИМ ГО НА ТЕЗИ ДОЛНИ ТВАРИ ТУКА, КОИТО ПРАВЯТ ТАКИВА НАЙ-ДОЛНИ НЕЩА НА МОМЧЕТАТА!!!Първоначално написано от yYniiKaLnAa
![]()
Казвал съм го и пак ще го повторя - те вместо да седнат заедно, пък да отворят някой учебник, да решат 2 задачи, пък после да напишат нещо по литература, накрая да прегледат и учебника по "Свят и личност" на батковците, и каките, какво правят? А? Кажи ми? Точно така! Правят ДОЛНИ НЕЩА!!!
И ти остави това, ами и по-лошо има. Някои момчета (долните му твари, нйедни!) не само им правят свирки, но и в същото време те правят шпакли на момичетат. Т.е. правят онова нещо с долното име ПОЗА 69! Долна работа, мръснишка!!! Ама какво да ги правиш? Те по целия свят са така, от едно време...направо исторически мръсници, черната чума да ги тръшне дано!
![]()
Важното е, че има и добри, чисти, недолни хора като тебе и Усмивчо. Той си чете само книжките и никога не е правил такива неща, не са му и правили, та възхвалява някакъв псевдо-морал, който не разбирам добре.
@Усмивчо, какво общо имат сексуалните практики с категориите на етиката (науката за морала)? До сега не съм чел никъде оралният секс да влиза в каквито и да е категории на етиката (примерно ДОБРО, ЗЛО, ПОСТЪПКА, ПРОСТЪПКА и пр.), та...малко се чудя, ама то е, защото не съм чел толкова, колкото тебе...![]()
Good luck, Bad luck, Luck...