Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa
На 0 ! .. това е най-долното нещо, което може да направи някое момиче
А ТАКА КАЖИ ИМ ГО НА ТЕЗИ ДОЛНИ ТВАРИ ТУКА, КОИТО ПРАВЯТ ТАКИВА НАЙ-ДОЛНИ НЕЩА НА МОМЧЕТАТА!!!

Казвал съм го и пак ще го повторя - те вместо да седнат заедно, пък да отворят някой учебник, да решат 2 задачи, пък после да напишат нещо по литература, накрая да прегледат и учебника по "Свят и личност" на батковците, и каките, какво правят? А? Кажи ми? Точно така! Правят ДОЛНИ НЕЩА!!!
И ти остави това, ами и по-лошо има. Някои момчета (долните му твари, нйедни!) не само им правят свирки, но и в същото време те правят шпакли на момичетат. Т.е. правят онова нещо с долното име ПОЗА 69! Долна работа, мръснишка!!! Ама какво да ги правиш? Те по целия свят са така, от едно време...направо исторически мръсници, черната чума да ги тръшне дано!

Важното е, че има и добри, чисти, недолни хора като тебе и Усмивчо. Той си чете само книжките и никога не е правил такива неща, не са му и правили, та възхвалява някакъв псевдо-морал, който не разбирам добре.
@Усмивчо, какво общо имат сексуалните практики с категориите на етиката (науката за морала)? До сега не съм чел никъде оралният секс да влиза в каквито и да е категории на етиката (примерно ДОБРО, ЗЛО, ПОСТЪПКА, ПРОСТЪПКА и пр.), та...малко се чудя, ама то е, защото не съм чел толкова, колкото тебе...