.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

херпеси на устата

абе защо ми излизат толкова често някой има ли представа,поддържам много добра хигиена,но винаги когато съм имал настинка ми се вдига а по някой път и без настинка,а забелязвам че и ако се случи да повърна на другия ден се вдига някой,а почти на никой мой приятел не му се вдига при някой такъв случай.Също така има ли начин за скриване за херпеса,поне аз не се сещам за такъв,но преди няколко дена гледах в един филм и една от актрисите вика Съжалявам че не си покрих херпеса,но бързах.За някаква паста ли става въпрос или нещо друго.При мен от пастите почти никакъв ефект няма.Благодаря ви предварително

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Консултирай се с хомеопат. Има много сполучливи препарати.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Roma, Italia
    При появата му може да го мажеш с Ваготил и после крем Здраве. Това може да е от липса на някакви витамини, слаб организъм... знам ли.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на producenta
    Според мен имаш алергия към лекарства.С какво те лекуват,от настинката?
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от producenta
    По-скоро пониженият имунитет /особено компрометиран от настинка/ способства активирането на херпес-вируса. Същото може да направи и стресът.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на producenta
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от producenta
    По-скоро пониженият имунитет /особено компрометиран от настинка/ способства активирането на херпес-вируса. Същото може да направи и стресът.
    Да така е,но съдя по себе си аз съм алерегичен към сулфаномиди и при мен беше същото в началото,но лекарите от 2 дкц решиха да ме лекуват точно с тях без да знаят какво ми е точно(тогава не знаеха за алергията и ми излиха херпеси авти и всякакив глупости в устата)

За това се сетих за това особенно като ми каза,след настинка за това се сетих.
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си