- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Уважаеми съфорумци,
искаме си и глобала обратно!
а ако върнете Куенчът - пожизнени диктаторски права!
Grumpy old madman
другите раздели на кафевооо ! Потребителите с животински имена на ВЕНА!Първоначално написано от cherinka
И аз винаги съм твърдял, че ако се премахнат форуми като "Кофата" и повечето напълно безсмислени теми с десетки страници празно съдържание, хората няма да имат избор, освен да се насочат към останалите теми.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
а колко време трае един бан или е по преценка на мачока
^^'аре батенце у лево', като ще се правиш на забавен )
Положението при теб да не би да е по-различно?Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Или по-скоро биха напуснали форума завинаги.Първоначално написано от Nam3less3
Аз съм сертифициран за "най-велик човек на света".Първоначално написано от ospower
Проблем?
Grumpy old madman
Голяма работа като е скучно или весело... излезте навън и си направете хабави дискусии и смях... всяко нещо си има край... и този форум ще погине рано или късно... ко се косите само... : ))
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
к'во? форума щел да погине, А?
кълнеш ли, бе? А?
А?
аз, като представител на узряващите, млади съфорумци, настоявам да кажа, че интелекталните висоти на форума достигат своя ПИК.
А?
п.п. сетих се за ДОИП пропагандата, която заливаше форума по едно време... искам.![]()
Искаш ти туря бас, че ще умре? Мхухахаха ;д
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Абе Стефиту хах тея, които сега са нормални преди 5 години..да не би да не са били на по 12-16 години?
Само че преди не беше толкова западнал форума и хората бяха доста по-интересни, повече спорове, дискусии, по интересни неща се пишеха. А сега всичко е една тъпня и малкото свестни хора пишат все по-рядко. Форумът се превръща в лайно. Е тва е.
Let the psycho plays with you...
Не ставамЕ...все пак се старая един ден,като стана мнооого,мнооого дърт да става поне за чеп за зеле.
А има ли някакво ограничение,че 70-80 кила чеп за зеле...
До Ray око затриеш въпросните теми може да стане.Мисля,че ще е турдно някой да каже,че си се настроил срещу някого,тъй като затриваш постовете на бая потребители едновременно![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh