- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усмивки от старите ленти: За женската половина от форума
Изкиселя гроздето.
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
А дали този неандерталец, който се прави на много велик не е някакво компленсирано мъжленце, което е отрязано от всички момичета, а?
Пич, защо не отидеш да се изкъпеш, да си обезкосмиш краката и под мишниците, да си сложиш малко парфюм и някоя модерна дреха, а после да се опиташ да заговориш някое момиче? Тогава, ако не си особено уродлив, може и да ти върже някоя и да спреш да си избиваш комплексите.
Cat fight
Everyone loves a cat fight
For the sick minds
Don't give 'em what they want
Направих три страници, защото се опитвах да обясня нещо. Но вие сте ужасно устремени да създадете спор там, където дефакто го няма. Хващате се за думи и фрази, които не са същината. Не виждам смисъл.Първоначално написано от Guttersnipe
Не обичам безсмислените спорове.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защото ме подразни първото ти самонадеяно мнение. Просто липса на елементарно възпитание, казах го и по-нагоре. Да беше прочел ли?Първоначално написано от Guttersnipe
А ти си толкова пълен, ама само с глупости. Остани си девствен, чекиджия нещастен.
Cat fight
Everyone loves a cat fight
For the sick minds
Don't give 'em what they want
ААаа не край! Вече трябва да си бръснеш краката , да носиш де пута мадре за да заговориш момиче![]()
![]()
Темата се изчерпа..Първоначално написано от celuvkata
![]()
Не коментирам мнението ти, защото (както няколко пъти повторих, но ти си освирепял направо за спор, или както го наричаш по-мекичко - дискусия) не съм съвсем НЕсъгласна с него. Има истина в думите ти, но начина на изказване е грозен и ако имаше възпитанието, което също споменавам няколко пъти, щеше да съумееш да се изкажеш по нормален начин.
Сега измодерирай спама...
Предлагам ти да станеш именно защото се оплакваш и мърмориш.Първоначално написано от Guttersnipe
И имах предвид, че все повече мъжете се държат като 'жени', а не че Всички се държат така. Но все пак трябва да има Мъже и Пу.....ци, нали. Трябва да си има и плява. А ти с твоето поведение на женомразец влизаш по-скоро в тази категория.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Директно към Favourites си я добавям темата! Благодаря!
Eто това е много вярно, разбира се, може да се каже и по-деликатно, ама си е точно така:
Напомни ми за една тема старичка от любим форум (hardware.bg), Guttersnipe, вероятно ще се сети, няма да прилагам линк.> Обаче прави впечатление едно, като че ли, след всички подобни теми (които съм чел) и т.н. Нещо като обобщение - ние не претендираме да Ви разбираме, не е и необходимо, понякога ни измъчва(малко или много с/ед случая). Същевременно Вие масово сте на мнение, че умеете да ни разбирате (и анализирате) предобре. На какво ли се дължи това?Първоначално написано от Guttersnipe
Пу..я..ци? Пу..щиня..ци? Или?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Offtopic: http://img208.imageshack.us/i/computerdatingagency.jpg/
P.S.: (И сега съвсем елементарно) То се подразбира, че всеки си ги пречупва и от личн. опит нещата малко или повече. Досега лично аз, ако трябва 'да тегля чертата' съм попадал на повече лицемерни и злобни (дори зли) същества от женски пол, отколкото на такива от мъжки. Не бих го скандирал по улиците, но нямам проблем да го заявя в прав текст пред когото и да било. (Оттам и негативните ми изводи, които предимно се задълбочават) Това прави ли ме женомразец?
Което ми напомня за един телефонен разговор наскоро с едно момиче:
-Трябва да се видим да се изясним.
-Ама не може ли по Скайпа![]()
![]()
![]()
П.П.Привържаник съм,обаче,на това,че всяко правило има своите изключения![]()
^Или пък грешно написани паяци![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Женските индивиди в тази тема нямат понятие какво означава терминът трол.
Просълзих се. Две години по-късно жените не са си променили и грам аргументите.
Някакви комплексирани девствени пъпчивци и зубъри ги правят за смях.
Аз бту съм се обезкосмил нацяло и приличам на Руши Видинлиев в апоГЕЯ на славата му. Но някак това не ме е направило мъж по характер.
Grumpy old madman
(?)
Така казано звучи далеч по-високопарно от 3.5 милиарда пу**и на планетата ни, неоспорим факт.> Откога количеството е мерило за качество? И в двата случая обаче, това не Ви ли прави някак по-евтини и взаимозаменяеми дори в собствените Ви очи?Първоначално написано от krem4et0
p.s.: с потребителки като celuvkata е пълно, а други по-аргументирани защитнички на слабият пол, няма ли да се включат в темата? крайно време е и тук да има нещо интересно за четене, не е ли?
EDIT:
То без тези мнения тема няма. Пък и точно този колега, надали не одобрява написаното от Guttersnipe.> Давай, напиши мнение, защо я приемаш като дискриминация темата? Послужи си с конкретни цитати и т.н. За мен, например, темата е повече забавна, отколкото какво да е друго, но има и сравнително нормално проведен спор по правилата по-назад, без особено много лични нападки (поне не и от тази страна, от която предполагаш, че идва дискриминацията), сравнително нормален тон. Какво предлагаш конкретно? Триене на мнения избирателно, заключване или триене на цялата тема? Обоснови го. Илии.. просто наминаваше от тук и от нямане на друга работа.. (не че има нещо лошо и в последното))Първоначално написано от krem4et0
Аз не пиша мнение. Просто се чудя дали е дискриминираща темата или не е. Особено мненията на Guttersnipe. Щом колегата е решил, че няма проблем - значи няма. Той по-добре познава пишещите потребители от мен.
Не, че нямам мнение по темата и то е провокирано от Х хромозомата в сперматозоида на баща ми, ама има ли смисъл да говоря? Нито ще кажа нещо ново, нито ще убедя някой в каквото и да било, нито ще ми стане по-добре, че споря. Видях темата, прочетох я, изказах мнение по техническата й част и толкова.
А за въпросните "правила" чела съм ги и преди и подобни писания не са оригинални ама хич.
По-забавно ми се струва това: http://missby.wordpress.com/2008/08/07/my-precious/
П.С. Трябва и темата да намеря, но нещо из архивите трудно се открива.
Направо всички теми да се заключат.
Чувствам се дискриминиран от темата "Пуснете своите снимки", защото съм грозен и не получавам комплименти.
Чувствам се дискриминиран от темата "какво си купих днес" защото нямам пари да си купувам подобни неща.
Чувствам се дискриминирам от темата за музикални поздрави, понеже никои не ме поздравява.
Чувствам се дискриминиран, понеже не съм с ампутирано чувство за хумор!
Grumpy old madman
Не.Първоначално написано от Lestat357
Въпреки това, чудейки се дали изобщо да се включвам в темата, видях това: http://www.teenproblem.net/news/s/17929.html може да ви хареса...
Give me your best shot motherfucker!
Явно не си само ти на този принцип, защото единствените активни теми са за предмети/ядене/снимки.Първоначално написано от krem4et0
Направи ли си въобще труда да прочетеш статията ?Първоначално написано от techCandy
![]()
От 8 000 000 въпроса в някъв си сайт жените имат с 10 000 повече от мъжете. Това е някъде около с 0.2% повече, огромна разлика няма що.![]()
По принцип не одобравям изказвания като тези на Lestat357, но отговорите на жените в темата ме карат искрено да се съмнявам дали съм прав..
Е да те светна, че разликата в правилно отговорените въпроси е 0,0027 процента. Голяма категоричност.Първоначално написано от techCandy
Освен това тук леко е пропуснато, че жените са отговаряли вярно на въпроси от област Развлеение - колко пишки е лапнала Парис Хлтън предната годинта и тн.
А освен това между интелект и знание има голяма разлика![]()
Grumpy old madman
Благодаря!: ) И все още никой не е намекнал нищо за външният ми вид, нивото на окосмяване по тялото ми, евентуално акне по лицето ми, дали още съм девствен или не, имам ли шанс някоя като celuvkata да ми върже, примерно, как и защо (не)бих се възползвал от тези свои хипотетични (не)умения.., йес! Имаме някакъв напредък все пак!Първоначално написано от techCandy
Относно приложеният линк - това не е аргумент. Няколко души по-нагоре са те цитирали вече с пояснението защо.
Именно. Изказванията са пряко следствие на последното. Развитието на темата дотук обаче и то в подобен почти най-посещаван раздел, показа, че каква да е аргументация, крайности или откровена провокация, така и не предизвика по-сериозни такива. Пък правото на дуплика си остава. В очакване сме, дано все стане маалко по-интересна темата, еднообразието тук започна да ми се отразява доста отегчително, а на Вас?Първоначално написано от ZipFail
![]()
И какъв резултат очаквахте?Равен-очевидно не.Каквато и разлика в полза на жените да се даде,няма да бъде отчетена,нали?Освен това развлечението е дадено като предпочитано и от двата пола.
Ако сте мениджъри в компания,подобна на Кока Кола,например,ще е истинско постижение да увеличите продажбите дори и с 0.2%.
А и колко от вас имат икономическо и/или психологическо образование,колко са се занимавали с изследвания на половете?Очевидно просто си изливате помията без основание.Но не това е важното,не е важна и онлайн играта.Основното е,че не разбирате,че всъщност вредите и на самите себе си,приемайки жените за по-нисши.В една връзка,в едно семейство,човек може да бъде удовлетворен само с равностоен партньор.Така,с предрасъдъците си,някои от вас никога няма да имат пълноценна връзка с жена.Едничката ви радост ще е проявяването на "мъжки" качества,заради едното потупване по рамото.Тъжно,наистина.Жалк и че сте толкова много.Единак да си не е работа,но пък вие се надушвате,сформира се глутницата.Чудесно.
Чудя се,провокаторът в темата кой стар-нов герой е?
Аз имам икономическо образование и ти казвам, че дадената анкета не струва и 2 стотинки.
Не е казано, колко въпроса общо са отговорени, не са разделени по групи, няма посочена възраст.
Да не да се окаже, че жените са дали с 0,0026 процента повече, но са отговорили на 15% повече въпроси.
Оригинална на статията го има в dnevnik.bg и там информацията е малко по-друга
А тестовете за интелигентност пък показват, че мъжете са по-интелигентни. По-склонен съм да вярвам на тях като достоверност и представителност.
Ние мъжете никъде не твърдим, че искаме равностоен партньор. Мъжът трябва да е доминантен в една връзка, като той поеме водещата роля. Жената и тя си има роля.
И стига с това, какви сме. Как сме нямали нормални връзки.
За вас какво е нормална връзка? 4 патки обикалят Ню Йорк в котюр и обядват по скъпи ресторанти?
Grumpy old madman