Слагаш ми в устата думи, които не съм казвала.
Какво те кара да мислиш, че аз не приемам слабите си страни? Бързаш да си изградиш защитата с аргументи, които нямаш за момента
Ирония - да. Комплекси - това беше само предположение. Вярно е, че не те познавам, а аз не обичам да си градя повърхностни мнения. Още повече от това, което пише някой си в някакъв си форум.

Момче, не съм твърдяла, че мъжете и жените са равни. Имаше някъде някаква тема, не ми се рови сега, пак за равенството между половете. Аз не вярвам в него. Мъжете и жените са различни по много неща.

Но грозни и крайни изказвания като твоето, че едва ли не сме парцали, на които да си триеш с удоволствие подметките, са истинска комплексарщина.

Първо ме набеди, че се оплаквам. Къде и с какво съм се оплакала?
После твърдиш, че те наричам мрънкало, защото си показал една "любопитна тенденция". Тенденцията е всичко друго, но не и любопитна. Не съм отричала нищо от това, което казваш, въпреки че не с всичко съм съгласна. Но ти си този, който тръгна да се оплаква от жените, а после заяви, че ние сме сополовият слаб пол, който мърмори срещу всичко.

И накрая, да се изказваш по този грозен начин за жените е най-малкото липса на елементарно възпитание.