- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Усмивки от старите ленти: За женската половина от форума
Слагаш ми в устата думи, които не съм казвала.
Какво те кара да мислиш, че аз не приемам слабите си страни? Бързаш да си изградиш защитата с аргументи, които нямаш за момента
Ирония - да. Комплекси - това беше само предположение. Вярно е, че не те познавам, а аз не обичам да си градя повърхностни мнения. Още повече от това, което пише някой си в някакъв си форум.
Момче, не съм твърдяла, че мъжете и жените са равни. Имаше някъде някаква тема, не ми се рови сега, пак за равенството между половете. Аз не вярвам в него. Мъжете и жените са различни по много неща.
Но грозни и крайни изказвания като твоето, че едва ли не сме парцали, на които да си триеш с удоволствие подметките, са истинска комплексарщина.
Първо ме набеди, че се оплаквам. Къде и с какво съм се оплакала?
После твърдиш, че те наричам мрънкало, защото си показал една "любопитна тенденция". Тенденцията е всичко друго, но не и любопитна. Не съм отричала нищо от това, което казваш, въпреки че не с всичко съм съгласна. Но ти си този, който тръгна да се оплаква от жените, а после заяви, че ние сме сополовият слаб пол, който мърмори срещу всичко.
И накрая, да се изказваш по този грозен начин за жените е най-малкото липса на елементарно възпитание.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last