- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- рожден ден
Така .. имам малък проблем:
Живея в Берлин, в 6 клас съм (12 години) Една съученичка (много сме близки) има рожден ден на 13.03. и ми каза че ще прави party и тях. Ще отидем у тях, ще преспим и ще си тръгнем на другия ден. Проблема обаче е, че майка ми не ме пуска поради факта, че ще кани момчета.. (7 момичета и 5 момчета) всички са от един клас! Аз съм за първа година с тях, но ги познавам и то много добре. Майка ми казва, че не е морално да спя с момчета в една стая.. (всички ще спим в една стая)! За тук това е съвсем нормално. Плуд това майка и и е позволила все пак. Пък и преди е правила Халловеен party и е била същата обстановка. На всички им позволяват , само на мен не ! Мнoгoо искам да отида, но не мога да обедя майка си.моля ви даиде ми съвет .. Как да я обедя ?
Моля гласувайте за Да .. ще и покажа какво сте писали и, че повечето хора на нейно място биха ме пуснали.. тогава със сигурност ще ме пусне ... Умолявам ви!
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Дайте ми съвет ..! Моля ви![]()
Малка си.Нормално е майка ти да се притеснява да те пусне.Тя познава ли децата ? Не мога да кажа дали бих те пуснала на мястото на родителите защото зависи от много неща.
Опитай се да я убедиш.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Да познава ги.. Всички сме от един клас. Толкова много искам да отида ..
Чакам още мнения
P.S. Приятелката ми живее на 10 мин. от вкъщи !!
Ще ми бъде и адски неприятно само аз да не отида, а и няма как да не я уважа все пак ..!
![]()
Ако приятелката ти е на 10 мин . и познава всички гости добре, би трябвало да те пусне.Но според мен е нормално да се притеснява, все пак ти е майка - не я обвинявай!Може би е за твое добро.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Разбирам я, но искам да ми има доверие и да разбере че съм по \' оправна \' от колкото тя смята .. Знам, че не ми мисли лошото, ноо ..
![]()
Предложи й например да говори с някой от родителите на това момиче.Аз като бях по-малка така ги убеждавах xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Добра е идеята ти, но тук родителите не си kомуникират така както в България ... Мерси все пак !! Други идеи '?![]()
Да кажеш ,че отиваш до магазина да си земеш вафлички и да избягаш до тях ....Първоначално написано от pamii
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Ако бяхте на мястото на майка ми щяхте ли да ме пуснете?
:P
да.Би трябвало да те пусне.Какво толкова се притеснява от тия момчета.Няма да си сама с момчетата,нали щве има и други момичета и родителите на приятелката ти щще са там.И при положение че познаава децата не разбирам просто...
едит.Моите родители са същите
Да, много ясноПървоначално написано от pamii
6ти клас сте, какво толкова може да правите?![]()
Именно, но как да и обясня, че не е толкова НЕморално .. ;xx
![]()
![]()
Щом е решила да не те пуска, не мисля, че ще те пусне. За да уважиш приятелката ти, щом е на 10мин отиди до определен час и си спи във вас. Така няма да ядосаш майка ти и ще уважиш приятелката ти.Други идей нямам.
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
Ще я обедя сигурно ако види, че повечето са гласували за ДА
![]()
![]()
![]()
И мен отначало не ме пускаха, но ми предложиха компромисен вариянт. Да стоя до клокото искам и после да спа в една друга приятелка, която също беше на рд-то. Но вече ме пускат. Само дето ми звънят често, ноо сега съм много горда с тях, защото вчера баща ми ме е чакал до 3 и нещо, но нито веднъж не се обади![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Гласувайте за ДА моля ви. Така ще се съгласи !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
споразумейте се за вечерен час и да не спиш там
hating you makes me all warm inside : )
Пада се събота, а тя иска да останем до следобяд у тях ( ще празнува 2 дни) Няма как на другия ден да отида пак или нещо такова;дд както и да е знам вече как да я обедя само гласувайте с да моля ви !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Темата все още е важна, моля не я заключвайте!!!
![]()