- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Canis_Dirus!
Изпитвам наистина мъничко щастийце, че именно аз правя темата.
Опиши се с няколко изречения.![]()
охоо
Какво не би направил никога ?
Кога последно плака![]()
Живота е ?
Какво те кара да "буташ" дните ?
години ?
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Правил ли си IQ тест? Какъв резултат изкара? Какво мислиш за тези тестове?
Къде учеше преди да заминеш за Германия?
С какъв успех завърши гимназията (предполагам)?
Любим предмет? В какво беше/си най-добър?
Хобита?
Какво ти е най-страстоубийственото бельо?![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Кво те кара да посещаваш форума?
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Млад. Красив. Прилично оформен. Пред развета на силите си.Първоначално написано от Pliok0019
![]()
Първоначално написано от HexGirl
Първоначално написано от plmn
На мен всяко бельо изглежда неустоимо сексиПървоначално написано от Boot
![]()
Иначе най-често нося такова.
http://www.chums.co.uk/prodimg/ME217_1_large.jpg
Обичам черното бельо, защото позволява висок морал и ниска хигиена
![]()
Станало ми е навик, пък и все още е интересно от време на времеПървоначално написано от skuck
Grumpy old madman
Любим автор?
Какво ти е мнението за младите хора у нас и по света?
По-скоро идеалист или по-скоро прагматичен тип си и как оценяваш това, което си в този аспект?
активизъм/превенция; писане; музика
Кога ще те любя?![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Любим автор нямам. Може би Марк Твен. Досега каквото съм чел негово ми е допадало.Първоначално написано от semantics
Поет - Далчев.
Мнението ми за младите хора - е нямам едно за всички. Познавам много, които са супер точни хора и ме обнадеждават за бъдещето. Но знам и достатъчно, които могат да кандидацват успешно за липсващо звено във веригата на еволюцията. Но само ако занижат доста критериите.
Ставам все по-прагматичен с годините. Преди исках на 100% да се върна след като завърша, обаче сега си давам сметка, че с начална заплата <1000 лева, след акто си платя наема, сметките, разходи по транспорт и ще ми остават колкото да не умра от глад.
Тъжно е, че чак такива основни неща натежават, обаче...
Джулая на нос Калиакра!Първоначално написано от Disrespect
![]()
Рейбиз ще му отговоря като се наспя, че е по-обширен въпроса.
Grumpy old madman
Когато те хванат неподготвен по някоя тема как се измъкваш?
А когато те хванат по жълто-кафяви бели гащи как се измъкваш?![]()
Имаш ли белези, които да ти напомнят за нещо добро/лошо/важно от миналото?
Петък вечер vs. събота сутрин?
В какво би искал да се преобразиш след като умреш? Вярваш ли въобще, че съществува живот след смъртта?
Кое предпочиташ - буен, див, емоционален живот или спокоен и улегнал?
Кога и за какво се замечта последно?
С какво асоциираш белият цвят?
Нужно ли е хората да сключват бракове?
Любим текст на песен?
Какво е нещото, което всеки човек би трябвало да опита/направи поне веднъж в живота си?
Тото пускаш ли?
Щастлив ли си ?
Как се виждаш след 10 години ?
Кое е мястото , което най-много искаш да посетиш в момента ?
Доволен ли си от това , което виждаш в ежедневието си ?
Какъв беше ти като тийнейджър ?
Какво правиш в Германия?
Откога си там?
В кой град живееш?
Смяташ ли да живееш там за постоянно?
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Харесва ми всичко свързано с разни служби и учреждения. Харесва ми, че законите се спазват много повече отколкото тук. Един вид - спокойно ти е, че докато не правиш глупости можеш да разчиташ на службите да си свършат работата.Първоначално написано от Raybeez
Не ми харесва... Може да се каже, че културата и начинът на общуване между хората не ми допада толкова. Не мога да кажа, че е по-лоша, но просто е по-друга. И климатът не ми е съвсем по вкуса, но се свиква.
Казвам си, че не знам. Е, ако е на изпит мога и да разпъна там някакви локуми, обаче все пак не съм длъжен да съм компетентен по всичко.Първоначално написано от cherinka
Grumpy old madman
По тези ли? http://i42.tinypic.com/md0a2t.jpgПървоначално написано от Boot
Е па какво да правя? Опитвам да изляза с хумор от ситуацията, пък ако стане.
Имам белези доста по краката, една драскотина на лицето, деформиран ми е ректус абдоминус (мускула с плочките) от едно падане с колело. Но чак да ми напомнят за нещо важно. Напомнят ми да мисля, преди да действам.Първоначално написано от goosebumps
Нямам проблем да ги съчетавам вечерите и сутрините, понеже от известно време нямам алкохолни ексцеси - не са ми интересни вече пък и си понаучих мярката горе-долу. И най-важното - вече не пия некачествени алкохоли. Не си струва да спестя 10 лева, а после да си загубя цял ден в махмурлук.
Като умра искам да се преобразувам в храна за червеите и да затворя хранителната верига. Живот след смъртта е малко като секс след кастрация.
Предпочитам някакъв микс между двете, но предвид, че ще ми идва време и за потомство - може и малко по-спокоен да е.
Е преди малко се замечтах да гледам повече светофарите, че пак пристигна честитка.
Белия цвят - със санитарни работи. Хигиенно-санитарни възли, тоалетна хартия и такива неща.
Не виждам особен смисъл от брака. Един подпис няма да докаже желанието ти да обичаш някого и да прекараш живота си с него.
Текст http://www.lyricsfreak.com/p/pearl+j..._20106360.html
Всеки е свободен сам да си избере. Заължителни неща освен ядене, спане и тн. основни физиологични нужди няма. Може би е добре да остави нещо от себе си на някого.
Тото не пускам.
Grumpy old madman
Щастлив съм горе-долу. Но искам още щастиеПървоначално написано от Infinity
![]()
След 10 години - по-умен, по-красив, по-богат, но и повече реалист и по-малко дете.
Точно в момента се стискам от 20 минути да отида до тоалетната.
Горе-долу съм доволен, но искам да си повиша стандарта и качеството на живот.
Горе-долу нормален тийн. Само дето не ходех по дискотеки - никога не са ми харесвали и четях малко повече. И за толкова тийн години не се присламчих към никоя субкултура дори малко.
В Германия живея, уча и работа.Първоначално написано от Pwnmaster
От Октомври 2004
Бремен
Може би. Бремен - не. А то моето и сега си е постоянно. Всичките ми адреси са тук.
Очаквах и малко по-враждебни въпроси. Като Мартинка да ме разкостите, или като Хекс гърл, пък то...
Grumpy old madman
Достатъчно любов ли има в живота ти ?
По какъв повод замина за Германия ?
От къде си всъщност / България / ?
Е че тя любовта стига ли някога?Първоначално написано от Infinity
![]()
По повод да завърша едно висше образование.
От Асеновград.
Grumpy old madman
Срамуваш ли се да кажеш на някой шваб от коя държава си ?
Виждаш ли удовлетворение/щастие в предмети? Би ли се чувствал по-добре, нещо повече от другите, примерно, в последен модел S класа, притежавайки яхти, апартаменти и пр.? Или това не е показател за щастие?
Имаш ли често песимистични натрапчиви мисли, които трудно избиваш от главата си?
Как би възприел себе си, ако можеше да се погледнеш от страни, от позицията на твой приятел, или случен човек?
С какво мислиш, че ще бъдеш запомнен?
Имаш ли вяра? В какво?
Какво е приятелството за теб?
Какво ти липсва?
Как прекарваш уикендите си?
Спортуваш ли? Какво?
Искаш ли да бъдеш известен? С какво?
Коя е най-голямата промяна в личен аспект, която си правил?
Какви са целите в живота ти?
Кои са основните ти недостатъци? Нещо в характера примерно.
Кое смяташ за важно/приоритети в живота?
Как би описал перфектният живот?
Какво правиш когато ти е скучно?
Имаш ли врагове? Защо?
Кои са най-важните решения, които си взимал/предстои ти да вземеш, относно живота ти?
Ако можеше да промениш миналото, какво би променил и защо?
Лесно ли се привързваш?
Самоубийството?
Предмет на който се опреличаваш?
Цитирай ми нещо![]()
Любим въпрос: Разликата между любов и обич?
ПП: ехаа яката тема : ) винаги много съм ѝ се радвала
![]()
Твърде удобен станал стола викаш..>
Cuddly?
От октомври 2004-та, мдаа.. колко далечно звучи вече това.) Колко пъти си се връщал от тогава насам? Всяко лято, всяка ваканция, по-често или по-рядко? Кога планираш да се върнеш отново тази година или все още не си?
Идвали ли са твои роднини на гости при теб? Хареса ли им? Помагаш ли им финансово, те все още ти помагат или е някакъв междинен етап в момента?
Магистратура ли караш сега?
Посети ли концерт на Rammstein? А любим техен текст?
Ще се цаниш ли за модератор най-сетне? Или пък в страдателен залог, ако предпочиташ.)) Мнение за мод-екипа и начинът на модериране на този форум две години по-късно? (доколкото помня преди толкова ти беше първият горещ стол и те питах същото)
p.s.: харесваш ли пловдивчани?>
С колко съфорумки си правил секс? добър ли беше секса?
Правил ли си глупости заради жени? Ако да, какви?
Любовта приоритет ли ти е?
А в момента има ли я?