Цитирай Първоначално написано от Briseis
Защо точно икономика?
Как оценяваш конюнктурата в Германия и България?
Симпатизираш ли на сегашното ни правителство?
Всъщност на коя партия си фен?
Работа-мечта?
Умееш ли да работиш в екип?
То не е точно икономика, ами машиностроене и икономика. Защото звучеше доста интересно и се учи това, което ми харесва. Почти няма счетоводство и данъци (което не мога да понасям, понеже е адската скука), а от машиностроенето няма много електротехника и конструиране. Само най-доброто - мениджмънт, проекти, култури и тн.

Какъв съм аз, че да оценявам конюнктурата? сериозно. Това не е въпрос, на който може да се отговори в пет реда във форум.

Политическата програма на сегашното правителство и възгледите му не са лоши. Тревожи ме, че разчитат на грешния лидер - мутра и тъп пожарникар, а повечето личности са хвани единия та блъсни другия. Твърде мнгого власт е съсредоточена в ръцете на Бойко Борисов, а той си е комунистически възпитаник (колкото и да се опитва да ни убеди, че не ги харесва бодигард на Живков не се става ей така).

От немските FDP и малко CDU. От българските - не съм намерил такава.

работа - мечта - ШЕФ или тото-милионер. Работа мечта е да плащат достатъчно, да ми харесва това, което правя, да се разбирам с колегите и да мога да съчетавам работата с личния живот.

Умея. То се и налага. Според зависи от екипа де. Не винаги се получава добре.