ЕеЕ мУцКа СеГа Ще СлоЖа КрАй На ЖиВоТу Си шОт Ми КаЗа чЕ нЕмА лЮбОфФ (търча до кухнята за нож

)
Шегата на страна искам да те питам до каква степен се е променило мисленето ти от както си в Германия и в каква насока?
Предвид, че съм тук от 18 годишен е трудно да се каже, кое е променено от Германия и кое от израстване. Променил съм се в насоко по-възрастен и по-сериозен. Но като се погледнем с приятелите тук и все още се имаме за тийнове. Ужас.
Какъв е най-интересният подарък който си получавал? Не харесвам подаръци. Все не съм доволен.
А който ти си подарявал? Ммм не знам. Може би едно от тия за сгряване на ръце с пластинките вътре. Бях му махнал опаковката и дамата на която го подарих му разбра функцията чак след като мина зимата. мислела си, че е декоративно (понеже беше с формата на сърчие и някакви овце на него)
Сам ли живееш или ? Със съквартиранти.
Оперирали ли са те някога от нещо? Имам две операции на дясното око. Некадърно извършени.
Последната книга която прочете коя е и какво впечатление остави в теб? Логиката на неуспеха на Дитрих Дьорнер. Впечатление - тя е малко научна и успява да представи по забавен начин доста от нещата, които съм учил като суха теория.
От колко време се подвизаваш във форума?
Доста. Регистрацията ми е от 2007, но преди това имах друга, а доста време писах без. Прекалено дълго.
П.С. (извинявай ако някой те е питал тези неща, но не съм обърнала внимание да има такива въпроси

)