- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За първи път на дискотека
До сега съм ходила само на детска и то с класа ..Все още нашите не ме пускат на дискотека..
![]()
Те рядко постигаха съгласие... Всъщност, почти никога... Караха се постоянно, но въпреки различията, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ !
А като се сетя, че аз за първи път отидох някъде 4 клас без нашите да знаятПървоначално написано от mynichkaweshtica
![]()
През живота си съм стъпвала 2-3 пъти в дискотеката и давам гаранция, че повече там няма да стъпя.
В 4 клас ходих веднъж и в 5 клас ни водиха отбора няколко пъти. Това е.
едит: clockwork, аз си спомням, че бях виждала в дискотеката деца на максимум 5 годинки. Не знам какъв човек би си завел детето там..
И спря да се върти за миг земята..
Както виждам и на много други не им е по сърце да ходят по дискотеки (подобно на мен). Аз си мислех че съм странна защото сигорно половината клас е ходил на дискотека и голямо надуване.![]()
Ходил си един път на дискотека и вече голямата работа...
![]()
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Защо мислиш така ?Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
You're so hypnotising
could u be the devil, could you be an angel,
your touch magnetizing
feels like going floating, leave my body glowing.![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
На 14-нощна.Ама сега съм се отдал на спорта и пия 1 път в месеца.
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Силните намират решение , слабите зобат!!!
За първи път ходих някъде 5 клас - на детска дискотека.
После пак съм ходила 3-4 пъти на детска.
Иначе в началото на тази година ходих на нощна, на 16 съм.
То още по лагерите в 4-ти клас имаше дискотеки в хотелите.И си беше нощна.
В 9-ти клас ходих на детска 2 пъти, единият беше в ДБ и това ме отказа от дискотеките.![]()
На 17-18 някъде ми беше за първи път на нощна, но доскоро бях ходила само 5-6 пъти, докато последните две седмици почнах пак да излизам и ходих 4 пъти. И даже ми хареса.![]()
Първата ми дискотека беше у 5-ти клас.
Пълни дупки и сега избпгвам да ходя по такива места.
След пълнолетието започнах да ходя по партита почти веднага.
В III клас със класа, после в VI отидох още един път с едно по-млада приятелка на мама и повече не съм стапвала на токава място. Нямам и желание.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За първи път на нощна дискотека отидох в Созопол. Мисля, че бях на 14. Ходих със сестра ми, леля ми и братовчед ми. Споменът е жив! След това не се спрях до към 19 годишна възраст. И след това ходех, но с колеги. Сега съвсем разредих, защото гаджето хич не обича. За 1 дискотека го навивам.....2-3-4 месеца, все трябва уговорка или повод...абе страхотия. А той знае колко обичам. Просто не мога да се сетя за по-приятно занимание от танците. Уф, много ми се ходи и добре, че другата седмица има имен ден, че да няма как да ми откаже![]()
На малка ходех от 4ти клас май .. На голяма почнах от 15-16 годишна,постеппно зачестих и сега,2 години по-късно почти не стъпвам там. Дискотеките не са ми специалитета. Друго си е да седна на кръчма до късно,да си пийвам,да си хапвам на спокойствие и като си говоря с някой да ми си чуваме приказката. Танците също са на ниво .. Абе,и дискотеки не отказвам,но мнооого рядко и приемам.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
На 14 съм и не съм ходила на нощна дискотека![]()
Хммм тъкмо се връщам от Ялта и се убедих на 100% колко много са ми писнали дискотеките.
Иначе за първи път на 17 и 1-2 месеца.Не беше нещо кой знае какво, но завърши не особено благополучно.После началото на тази учебна година-не се спрях общо взето: рожденни дни, партита, клубове... Сега нещо съм се кротнала, точно месец преди пълнолетие.А иначе и за днес, ако нямах имен ден надали щях да отида :Р
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
За първи път на дискотека бях 2/3 клас май... Коледно тържество, Дядо Коледа, камара хлапета и ала - бала на фона на стриптийз пилони - не беше особено очарователно.
Иначе като по - голяма вече ходих в 7 клас, тоест тая година.Не ми хареса - нито музиката, нито хората.Пък и аз не мога да танцувам - дискотеките не са за мен.