.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

презерватив се "загубва" вътре в мен за 2 дена

Здравейте,

Ето я и моята история.
    Преди 2 дни спах с едно момче и презерватива остана вътре в мен. Проблема е там, че аз го открих чак сега, което означава, че е престоял цели 2 дена. А още по объркващото е, че 1 ден след като го правихме влязох в цикъл. Хубавото е, че той не успя да свърши, така че не съм бременна и това не ме тревожи. Тъй като не мога да отида на гинеколог, защото сега съм неразположена, а и не съм достатъчно запозната с какво може да ми се случи, моля ви, дайте ми съвети!
    До колкото съм чувала, цели 2 дена вътре в мен по принцип може да предизвика кървежи и агресивни реакции на тялото. Но как да разбера след като съм и неразположена? Какво може да ми се случи, и какво да правя?

Благодаря ви предварително!

Toва, че той не е свършил в никакъв случай не означава, че няма шанс да забременееш! Не се притеснявай да отидеш на лекар, затова са лекарите
    Те така!

Град
    Bqla, Rusenska oblast
    ми да извади го!!!! какво се чудиш! и как разбра че имаш презерватив?

да, естествено, че го извадих бе хора ! просто го извадих 2 дена след това, защото разбрах твърде късно..
    а след като ми е дошло как може да съм бременна? и не мога да отида на доктор сега тъй като съм неразположена (

Под "отиди на лекар" нямах предвид задължително на гинекологичен преглед След като със сигурност знаеш, че кървенето не е нещо различно от нормалното, то не си бременна Но относно инфекциите, от които се притесняваш, е хубаво да се консултираш с някой по-вещ За мен всичко си е на 6, но професионалистите са по-наясно
    Те така!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Веднага след като ти свърши, тичай на лекар. Да не би да е останало нещо, д не стане реакция и прочие.

Да, всъщност това е добра идея! Просто ще отида на консултация без самия преглед на първо време..
    Ужас, ситуацията е просто нелепа
    Благодаря ви, имах нужда някой малко да ми влезе в положението

Град
    Свищов
    НЕ! Върви на преглед. Може да е останало парче от презерватива, а може дългото му стоене в теб да е предизвикало реакция. Не просто консултация, а преглед.

тичай бързо

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Цитирай Първоначално написано от blackydesign
    Под "отиди на лекар" нямах предвид задължително на гинекологичен преглед След като със сигурност знаеш, че кървенето не е нещо различно от нормалното, то не си бременна Но относно инфекциите, от които се притесняваш, е хубаво да се консултираш с някой по-вещ За мен всичко си е на 6, но професионалистите са по-наясно

Бахти яката снимка!
    Дрън-дрън

Абе защо всички предлагате да ходи на лекар толкова отчаяно...
    Не знам напоследък май е модерно да се правиш на много осведомен и разбиращ, като даваш съвет отиди на лекар. ОМГ
    Приятелят ми не уцели от първия път - отиди на лекар
    Бях пияна, като правих секс - отиди на лекар
    Приятеля ми ме обича - отиди на лекар
    Спах с друго момиче в едно легло - отиди на лекар...
    ОМГ
    Защ да ходиш, на лекар като презервативите са направени да не се разпадат химически, а аз не виждам какви вътрешни наранявания могат да причинят.
    Разбирасе сега някой умник ще се намери да каже "Тъпанар естествено, че могат", но обоснован пример за подобно нещо няма да може да ми даде....
    Та ако толкова много се притесняваш може просто да се обадиш на човека да го питаш, а не да вярваш на разни мизерници по форумите...
    Няма да си първата, на която се е случвало

Град
    Свищов
    Защото В нея е престоял предмет 2 ДНИ. Възможни са сериозни поражения, инфекции и прочие. Трябва добре да й се огледа влагалището и да се извади ако има нещо останало.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Еми нали кото го е извадила е могла да види дали липсват ''части'' ?!?!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Защото В нея е престоял предмет 2 ДНИ. Възможни са сериозни поражения, инфекции и прочие. Трябва добре да й се огледа влагалището и да се извади ако има нещо останало.
    Добре бе
    какви хора сте вие...
    Презервативите не се правят за да се разпадат...
    още по-малко да предизвикваш инфекции

Град
    Свищов
    Може да няма нищо, но кой може да гарантира, че не е станало възпаление? Чуждо тяло където и да е е много опасно.

Абе, какво ви става наистина? Презервативите са специално направени! Преди... 15 дена правих секс - пияна, пък после също ми остана презерватива вътре, ама пък просто го извадих и нямам проблем. Ти, обаче ако искаш върви на лекар
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Град
    Свищов
    Не прочете ли? Стоял е в нея 2 дни, а не просто да е паднал и да го е извадила. През тези 2 дни знаеш ли какво прави организмът срещу нашественика?

krem4et0 именно и това са моите притеснения А най-страшното е, че няма как да разбера за каквито и да било инфекции поне в близките 5 дена.. тъп цикъл
    Презерватива, слава богу, си беше цял когато го изкарах!

Град
    Varna
    Най - добре отиди на преглед, защото може да има някаква инфекция.
    °•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

Цитирай Първоначално написано от nyxu
    Цитирай Първоначално написано от blackydesign

Бахти яката снимка!
    Мерси, мерси :P

TomR, разбирачо, какво ненормално има в това да отиде на лекар, за да и отговори ПРОФЕСИОНАЛНО! Противоречиш си! Ако не трябва да ни слуша нас - смешниците от форума, то... до кой да се допита..? До лекаря?!
    Те така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си