.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Постоянно излиза...

Здравейте.

Моят проблем е следния. С приятеля ми започнахме да правим секс преди няколко месеца (заедно сме от година). Както той, така и аз сме имали полови контакти и преди, така че не ни беше за пръв път. Но нека премина към същината на проблема.
    Винаги, абсолютно винаги когато правим секс пенисът му излиза през 1-2 минути и се налага да започваме отново и по този начин като спираме така се губи цялото удоволствие... Неприятно е, говорили сме по темата, сменяли сме позите, правихме всякакви неща, а този гаф продължава да става...
    Първата ми мисъл бе, че му е твърде къс... ама мамка му чак толкова къс не е. Имала съм партньори и с по-малък пенис, а това постоянно излизане не се е получавало.
    Попитах го дали това му се е случвало и с другите момичета с които е бил, и той ми отговори, че и с другите е било така.
    Не знам... много искам да разрешим този проблем, а си нямам на идея какво да направя, някой от вас може ли да сподели някакъв опит и да ни помогне.

Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Достатъчно твърд ли му е ?
    Кой е отгоре кой е отдолу ?
    Много ли го вкарва/изкарва или лекичко?

Достатъчно е твърд - да.

Независимо дали съм отгоре или отдолу пак излиза. Но когато съм отгоре ми се струва, че се случва по-рядко.

За вкарването и изкарването... ами първоначално е лекичко, но когато забързаме започва да излиза... пробвахме варианта да я караме леко, но го правим толкова внимателно и бавно стараейки се и мислейки само за това да не излезе, че цялото удоволствие изчезва.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Еми мацко.. Когато ти си отгоре ти командваш парада.. демек усещай малко повече.. и внимавай. Не съм имал този проблем, нито пък съм чувал за подобно нещо.. В главата само ми се върти че не му е достатъчно твърд или че много го изкарва

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Уроци по кормуване...Ми сериозно, застани отгоре, извий си кръста на полудъга, така че максимално да влиза, и няма как да излезе...
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Щом не е къс, значи или не му е достатъчно твърд, или го вади прекалено много и после не улучва..

Другия вариант е да го прави умишлено или подсъзнателно като започва да усеща, че може да свърши.

Но аз мисля, че го вади повече и затова така става.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Благодаря много на отговорилите...

Сиг. неможе да уцели

Голям фен
    Град
    Варна
    или си пракалено влажна и се плъзга навънка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Момиче, ти вагинални мускули нямаш ли? Не чакай само на него,ами стягай и твоите. Пробвай да си кръстосаш краката на нивото на корема. Така хватката на влагалището е много силна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си