- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ще направиш ако видиш предишния гол в стаята ти? vol.2
ще му дам да се наметне
Never back down !!
ще му дам дрехи![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Ще го/я питам какво търси в стаята ми
Желанието имам пред теб да бъда себе си,затова аз винаги споделям своите мисли.А ти си част от тях и те ми дават сили.Без тебе дните ми от цветни стават сиви!
Гей?
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
ще му дам да се наметне
Never back down !!
Първоначално написано от FreelyGirl
Never back down !!
Първоначално написано от GD
Първоначално написано от LoveChocolate
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ще изляза от стаята,защо той си има принципи![]()
ще си нарушиш принципитетака,че ще изляза
![]()
ще изляза
ще му дам да се наметне с нещо,след това ще решим,какво да правим![]()