- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ще направиш ако видиш предишния гол в стаята ти? vol.2
Първоначално написано от Sibel1990
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Ще и дам да облече мойте дрехи да не настине![]()
![]()
![]()
ba$k3TbalL f0r3v3r
С един чук по главата![]()
![]()
![]()
![]()
и ко .. ша ма останеш да настинаПървоначално написано от mgxpower
![]()
мн си груб
![]()
![]()
Ша му дам дрехи иша налея по една студена бира![]()
ba$k3TbalL f0r3v3r
снимкаа![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
няма страшно, хубавичък еПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
ПТ: пилее, желаеш ли дрешка ??![]()
![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Обличай се![]()
Абе пич ти колко пъти ша идеш гол бе ... свършиха ми дрехите да ти давам , че и бирата намалява![]()
![]()
![]()
ba$k3TbalL f0r3v3r
Нещо в голотата ми ли те притеснява?![]()
ке гледаме ко има там долу![]()
![]()
![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Добре, че вече е по-топло навън![]()
![]()
Ммм ще го питам защо е гол и после ще си лафим сигурно![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
това означаваше че ще ме изгониш навън голаПървоначално написано от mgxpower
![]()
![]()
![]()
![]()
ще и дам някоя моя дреха![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Ще й дам бебешко олио![]()
![]()
снимка ?!![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Не благодаря![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Какви снимки желаеш пък ти?
тайна![]()
за mgxpower:иска да те снима гол явно![]()
пт.:![]()
15.08.2011г.
Продължавам да ти давам бебешко олио![]()
Ще извикам комшито![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Недей по-добре се съблича![]()
тва беше за girlche![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)