- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжете с косми или не ?
Първоначално написано от ShtrudeL
+ 1Краката, Ръцете и коремчето не се ги давам само долу и под мишниците
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
не обичам голи охлюви![]()
Просто аз
+1Първоначално написано от scanadal
А при моя космите така и така са дефицит![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз мисля, че долу, под мишниците и краката са достатъчни..пък да тръгнеш да си скубиш веждите и да си бръснеш ръцете е из*******тяване.
Това, че ти го правиш, не значи, че е НЕпедалско. За някои хора и това е педалско.Първоначално написано от vali00
Значи щом ти го правиш е НЕпедалско и нормално... Ясно
никой ли не си бръсне брадата бе?
ебати краката ги бръснете, мишниците ги бръснете, но не и брадата
на това му се вика жалка гледка!
Mnoу ясно, че и брадата ти за кви на имаш![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
що бе може с няква оформена - катинарче ,тфа оноваПървоначално написано от Nakadah
Що да е педалско да си бръснеш краката пфф. Вие педал не сте виждали бе хора. Не искам никакви космати мъже, щом аз ще се тревожа за всяко ъгълче на нокъта ми то ще изисквам мъжа поне да си направи труда да си махне космите. За рацете не е задължитено, а вече и вежди да оформят наистина става малко прекалено.
не се грижи за нокътчето бе...Първоначално написано от iceangel
просто е!
не харесвам момчета с бръснати крака,ръце...че и вежди..
блаха-блахаа![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от Ahhhhh
Единствено хич не обичам буйно окосмяване по гърдите - малко ми идва в повече сравнението с някои животински видове. По гениталиите също харесвам по дискретно и поддържано. На всички други места не ми пречи , дори по-добре да има , че ми е малко противоестествено мъжа ми да е по гладък от мен![]()
аз мисля че мъжете тряя си махат космите по някои места иначе изглежда ужасно ,а не мъжественовсе едно жените да не си махат космите
![]()
Еми според вас ако някой мъж има некви дебели вежди, по хубаво да не ги пипа ли?
Аз лично съм ги напраил некви нормални иначе познавам едно момче от моя клас почти като на жена![]()
Некой да не си помисли, че съм пе*ал![]()
Азис - Хоп [music]
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Мъжът трябва да се поддържа.
Да си обескосмява мишниците, ташаците.
А че на другите места има косми, еми .. сори тва е белега, който отличава мъжа от жената .. (освен половите органи)
Running is my drug and I am overdosed ..
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
DarkKisss го каза - Да си обескосмяваме мишниците, ташаците. Ама аз съм НЕ за бръснатите крака...!! Все пак това е разликата между нежния и силния пол! Няма наричам никой п**** или г** !!Първоначално написано от DarkKisss
Важното е жената до теб да те обича .. с косми или БЕЗ на краката!!
![]()
Адски гнусно ми е като видя някой мъж с косми под мишниците или пък с обрасли ръце и крака..Първоначално написано от titinkaa
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Forever Monkey![]()
![]()
аа без космиии все пак в някаква граница )
![]()
ло'Ф'каш ме а??..хмм не е взаимно
Първоначално написано от lolichkazdro4oholichka
и азПървоначално написано от pisety000
![]()
зависи... понякога като видя мъж с гладко избръснати крака и ръце ми прилича на някъв гей, но пък ако е прекалено космат наистина е гадно...