.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

апффф. ;xx пак прецаках всичко ;xx

Така .. с най-добрия ми приятел ( поне го мислих за такъв ) се скарахме .. всичко започна от тва, че той разбра, че аз пуша и ми се ядоса адски много .. каза ми, че не бил толкова ядосан, че пуша, а че не съм му казала .. и така .. той ми се разсърди и нашата компания сега не ми говорят .. толкова гадно ми става .. а него го усещах като много .. много добър приятел .. него не го знам за каква ме е мислел .. като му звъня не ми вдига .. и днеска се засякохме в центъра .. и той дори не е поздрави .. а го видях, че ме погледна

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    х , ами кажи му че имаш право на личен избор, неси му казала - така си сметнала за добре, а пък и к'во толкова нали трябва да имаш личен живот бе момиче .. ти ако трябва да споделяш на всеки всичко няма да имаш такъв .. моя съвет е да правиш каквото си поискаш с себе си защото то е за теб - твоя избор в живота.. и не е задалжително да знаят другите за да го направиш

живей за себе си,не за другите.
    квото ти прави кеф,тва прави..
    все пак той не може да ти определя живота,кво да правиш и кво не.
    ще ти се отсърди,когато му потрябваш-бъди спокойна.
    ако говорим за истински/фалшив приятел,и в двете страни спада.
    щом те обича приятелски,ще ти прости и няма да се сърди за глупости.
    извини му се,напиши му нещо,измисли..действай..

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Не се кахъри, скоро ще му писне да ти се сърди, ако само цигарите са му проблемът А ти можеш да се опиташ да говориш с него, да си кажеш мнението и ако искаш- да му се извиниш или накараш, че ти се сърди за глупости.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    В крайна сметка не за другите, за себе си живееш. Явно се е засегнал, защото е мислил, че си споделяте всичко, а ти не си му казала. Загрижен е. Това да пропушиш нее хубаво, смисъл почнеш ли рядко се отказваш, въпрос на психика. Обясни му, че така си сметнала за добре.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

На колко си?
    we are magic.

Цитирай Първоначално написано от Pustinqchka
    На колко си?
    15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си