.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Мен пък ме е страх да го направя.

ПП:сори за спама..

Амии боля ме... кръвта беше малко, имах усещане, че нещо ме цепи отвътре. Бях притеснена и само помня, че момчето непрекъснато ми казваше да се отпусна. Спомням си, че като свършихме постоях 15тина мин у тях и си тръгнах... отидох си пеша на даскало (5-6 автобусни спирки) и общо взето беше това... удоволствието дойде не след дълго
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Кръв имаше след това (то даже и не го броя аз това ;д беше прекалено малко),болеше (ама то исега в началото си боли).Обаче беше хубаво...и скучно

XTREMEFREERIDE нЕма да се плашиш

Цитирай Първоначално написано от Lolita93
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDahlia
    Нямаше кръв, болеше адски много, припаднах , едвам ме свести, после цял ден ми трепереха краката. В следващите десетина пъти беше кофти и болеше.Но си заслужаваше....сега е адското удоволствие
    верно ли е било чак толкова зле бе??? чак да припаднеш
    Аха.

Wanting, needing, waiting
    For you to justify my love
    Hoping, praying
    For you to justify my love

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Първия път .. с една дума мога да го опиша като - ГАДНО, но може би за това е запомнящо се
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Нямаше кръв, но доста ме болеше ,вероятно защото бях доста стегната и адски притеснена. Направих го с подходящия човек. Той беше мого внимателен.Все още сме си заедно и нито за миг не съм съжалила, че той е човека с който го направих.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    отвратително!
    (#) ...thats a cookie...

Нямаше кръв, не ме е боляло изобщо (бях убедена, че е невъзможно да не ме боли, но явно съм грешала). Нямаше нищо общо с това, което си представях,но беше много хубаво. Не бях влюбена, но беше с човек, който обичам и на когото държа. Само хубави спомени ще ми останат!
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Повече от фен Аватара на c0ci
    Пфф сещам се..той някакъв ентусиазиран над мен, аз си гледам часовника през 2 мин и се питах кога ще свърши?? Накрая не издържах и го питах.."явно доста мразиш дуди и той се секна иначе не беше кой знае кфо...ама никога не съм и вярвала че ще е като от приказките и филмите...Днешните заблудени моми са доста...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Без кръв, малко болка в самото начало , с подходящия човек за тогава Всичко нормално ии няма как да не е запомнящо , все пак първи път
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Адски болеше, беше ужасно, имаше кръв.. Де да можех да го изтрия от съзнанието си

Ох. Ами болеше, като се имаше в предвид, че той не знаеше, че съм девствена и си правеше всичко все едно не съм. Когато се опита да проникне в мен усетих някаква ужасна, ама ужасна болка, и след това още 2-3 пъти при опитите си да проникне ме болеше, затова ме накара да се кача на него( ей така по- малко ме болеше), но пък преживяването не се забравя Поне беше с човек, когото обичах истински

Спомените не ми харесваха можеби защотото не го направих с точното момиче.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Бешее нямам думи. С най-специалния човек в живота ми,нямаше кръв,болеше ме,но изобщо не бях притеснена даже се очудих от себе си,той беше невероятен ии даже изпитах удоволствие макар и минимално към края до колкото може да се изпита от първия път,но като цяло не съжелявам и вероятно винаги ще си го спомням.
    If I played you like a toy?

не са много хубави. спомням си как се прибирах по тъмна улица и непознат мъж ме издърпа в близкия вход и ми запуши устата.. сещате се нататък
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    не са много хубави. спомням си как се прибирах по тъмна улица и непознат мъж ме издърпа в близкия вход и ми запуши устата.. сещате се нататък
    Оле ужас искренно ти съчувствам Такива жалки създания като този тип не заслужават да живеят!!

Не, не се сещаме нататък. Знаеш ли защо? Защото някои отиват и се оплакват в полицията, като по този начин дават шанс на справедливостта да се опита да възтържествуеа и да се спасят следващите жертви, а други си мълчат и това остава като скрита престъност. Понякога тя достига и над 59 %, а това е твърде много, не мислите ли?

Ти като си пострадала, после упражни ли правото и дълга си да осведомиш за престъплението МВР или не?
    Good luck, Bad luck, Luck...

Град
    София
    отвратително беше,бях си навила на пръста,че трябва да го направя и го направих с неподходящ човек,въобще не се интересуваше как съм, гледаше си собствения хуй и нито ме предразположи нито нищо..накара ме да се чувствам максимално зле..болката беше огромна,наистина не знам как издържах,кръв нямаше,слава богу,но проблемът беше в тва,че съм прекалено тясна..после той не спря да се оплаква как не почувствал нищо и логично след няколко дена го скъсах,просто много ме нарани.заради тва че не мога да преценявам хората ще си спомням първия ми път като най-ужасното ми преживяване..ужас хах дажее не искам да си спомням
    One thing bout music-when it hits u feel no pain!

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    Без кръв, малко болка в самото начало , с подходящия човек за тогава Всичко нормално ии няма как да не е запомнящо , все пак първи път
    +1

Цитирай Първоначално написано от paniko
    отвратително беше,бях си навила на пръста,че трябва да го направя и го направих с неподходящ човек,въобще не се интересуваше как съм, гледаше си собствения "мъжки полов орган" и нито ме предразположи нито нищо..накара ме да се чувствам максимално зле..болката беше огромна,наистина не знам как издържах,кръв нямаше,слава богу,но проблемът беше в тва,че съм прекалено тясна..после той не спря да се оплаква как не почувствал нищо и логично след няколко дена го скъсах,просто много ме нарани.заради тва че не мога да преценявам хората ще си спомням първия ми път като най-ужасното ми преживяване..ужас хах дажее не искам да си спомням
    Е как може в тясно "котенце" нищо да не почувства, бе? Тоя сигурно има някакво нервно заболяване ...А и не е бил добре възпитан...
    Good luck, Bad luck, Luck...

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Без кръв, мисля, че нямаше много болка... С неподходящ човек, не продължи повече от 2 минути, нищо не изпитах, но явно оня копелдак да, за да свърши за 2 минути, че и толкова нямаше. Пълен кретен, първият път СЪКВАШЕ яко ...

I'm inlove with a criminal...

Цитирай Първоначално написано от gir
    Не, не се сещаме нататък. Знаеш ли защо? Защото някои отиват и се оплакват в полицията, като по този начин дават шанс на справедливостта да се опита да възтържествуеа и да се спасят следващите жертви, а други си мълчат и това остава като скрита престъност. Понякога тя достига и над 59 %, а това е твърде много, не мислите ли?

Ти като си пострадала, после упражни ли правото и дълга си да осведомиш за престъплението МВР или не?
    не.. видях след това 2-3 пъти този "мъж" .. разбрах кой е сама се оправих с него.. е не точно сама - с помощта на няколко приятелчета
    FUCK-тически не ме интересувате..

Не ми беше зле...никак даже...без кръв,с болка,но като цяло мога да кажа,че си бях доволна!

Тва с изнасилването не го вервам
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Супер се получи, 10 клас бях, бая късно, ама нали съм от друго поколение

Само с това ще започна - ПЪРВИ МАЙ Родителите ми се изнесоха за село, да плевят, косят и какво ли още не. Аз изчаках да излязат, а приятелката ми чакаше зад ъгъла. Съответно свършихме работата, и то 2 пъти. Беше много хубаво, без болка - тя се беше отворила самичка като по-малка, необяснимо защо, знам, че се занимаваше с гимнастика...Бе първи май - ден на труда Бая се потрудихме
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си