- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какви са спомените ви от първия път
Мен пък ме е страх да го направя.![]()
ПП:сори за спама..
Амии боля ме... кръвта беше малко, имах усещане, че нещо ме цепи отвътре. Бях притеснена и само помня, че момчето непрекъснато ми казваше да се отпусна. Спомням си, че като свършихме постоях 15тина мин у тях и си тръгнах... отидох си пеша на даскало (5-6 автобусни спирки) и общо взето беше това... удоволствието дойде не след дълго
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Кръв имаше след това (то даже и не го броя аз това ;д беше прекалено малко),болеше (ама то исега в началото си боли).Обаче беше хубаво...и скучно![]()
XTREMEFREERIDE нЕма да се плашиш![]()
![]()
Аха.Първоначално написано от Lolita93
Wanting, needing, waiting
For you to justify my love
Hoping, praying
For you to justify my love
Първия път .. с една дума мога да го опиша като - ГАДНО, но може би за това е запомнящо се![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Нямаше кръв, но доста ме болеше ,вероятно защото бях доста стегната и адски притеснена. Направих го с подходящия човек. Той беше мого внимателен.Все още сме си заедно и нито за миг не съм съжалила, че той е човека с който го направих.![]()
Нямаше кръв, не ме е боляло изобщо (бях убедена, че е невъзможно да не ме боли, но явно съм грешала). Нямаше нищо общо с това, което си представях,но беше много хубаво. Не бях влюбена, но беше с човек, който обичам и на когото държа. Само хубави спомени ще ми останат!
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Пфф сещам се..той някакъв ентусиазиран над мен, аз си гледам часовника през 2 мин и се питах кога ще свърши?? Накрая не издържах и го питах.."явно доста мразиш дуди и той се секнаиначе не беше кой знае кфо...ама никога не съм и вярвала че ще е като от приказките и филмите...Днешните заблудени моми са доста...
![]()
Без кръв, малко болка в самото начало , с подходящия човек за тогаваВсичко нормално ии няма как да не е запомнящо , все пак първи път
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Адски болеше, беше ужасно, имаше кръв.. Де да можех да го изтрия от съзнанието си![]()
Ох. Ами болеше, като се имаше в предвид, че той не знаеше, че съм девствена и си правеше всичко все едно не съм. Когато се опита да проникне в мен усетих някаква ужасна, ама ужасна болка, и след това още 2-3 пъти при опитите си да проникне ме болеше, затова ме накара да се кача на него( ей така по- малко ме болеше), но пък преживяването не се забравяПоне беше с човек, когото обичах истински
Спомените не ми харесваха можеби защотото не го направих с точното момиче.
Първоначално написано от Assshley
If I played you like a toy?
не са много хубави. спомням си как се прибирах по тъмна улица и непознат мъж ме издърпа в близкия вход и ми запуши устата.. сещате се нататък![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Оле ужасПървоначално написано от uBuTo
искренно ти съчувствам
Такива жалки създания като този тип не заслужават да живеят!!
![]()
![]()
![]()
Не, не се сещаме нататък. Знаеш ли защо? Защото някои отиват и се оплакват в полицията, като по този начин дават шанс на справедливостта да се опита да възтържествуеа и да се спасят следващите жертви, а други си мълчат и това остава като скрита престъност. Понякога тя достига и над 59 %, а това е твърде много, не мислите ли?Първоначално написано от uBuTo
Ти като си пострадала, после упражни ли правото и дълга си да осведомиш за престъплението МВР или не?
Good luck, Bad luck, Luck...
отвратително беше,бях си навила на пръста,че трябва да го направя и го направих с неподходящ човек,въобще не се интересуваше как съм, гледаше си собствения хуй и нито ме предразположи нито нищо..накара ме да се чувствам максимално зле..болката беше огромна,наистина не знам как издържах,кръв нямаше,слава богу,но проблемът беше в тва,че съм прекалено тясна..после той не спря да се оплаква как не почувствал нищо и логично след няколко дена го скъсах,просто много ме нарани.заради тва че не мога да преценявам хората ще си спомням първия ми път като най-ужасното ми преживяване..ужас хах дажее не искам да си спомням
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Е как може в тясно "котенце" нищо да не почувства, бе? Тоя сигурно има някакво нервно заболяванеПървоначално написано от paniko
...А и не е бил добре възпитан...
Good luck, Bad luck, Luck...
Без кръв, мисля, че нямаше много болка... С неподходящ човек, не продължи повече от 2 минути, нищо не изпитах, но явно оня копелдак да, за да свърши за 2 минути, че и толкова нямаше.Пълен кретен, първият път СЪКВАШЕ яко ...
I'm inlove with a criminal...
не.. видях след това 2-3 пъти този "мъж" .. разбрах кой е сама се оправих с него.. е не точно сама - с помощта на няколко приятелчетаПървоначално написано от gir
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Не ми беше зле...никак даже...без кръв,с болка,но като цяло мога да кажа,че си бях доволна!![]()
Тва с изнасилването не го вервам![]()
Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!
Супер се получи, 10 клас бях, бая късно, ама нали съм от друго поколение![]()
Само с това ще започна - ПЪРВИ МАЙРодителите ми се изнесоха за село, да плевят, косят и какво ли още не. Аз изчаках да излязат, а приятелката ми чакаше зад ъгъла. Съответно свършихме работата, и то 2 пъти. Беше много хубаво, без болка - тя се беше отворила самичка като по-малка, необяснимо защо, знам, че се занимаваше с гимнастика...Бе първи май - ден на труда
Бая се потрудихме
![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."