.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Гадно! Много кръв, която не спря да тече 2 дни след това като цъкъл, макар и много слаб, ужасна болка, не му дадох дори да свърши....абе трагедия. Момчето беше свясно, макар и да не съм била влюбена в него, благодарна съм му, че свърши мръсната работа
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Цитирай Първоначално написано от BloodyDahlia
    Нямаше кръв, болеше адски много, припаднах , едвам ме свести, после цял ден ми трепереха краката. В следващите десетина пъти беше кофти и болеше.Но си заслужаваше....сега е адското удоволствие
    е сега вече много ме е страх ...
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

Нямам спомени, защото не съм го правила, но когато го направя ще ви споделяя .. Но някакси немога да се навия, защотот ме е страхх
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Моят първи път..Срамувам се Няма и година..Та по темата:
    Бях с неправилното момиче, но като цяло мина без кръв, каза, че не я е боляло (и аз така мисля) и не го повторих

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    не са много хубави. спомням си как се прибирах по тъмна улица и непознат мъж ме издърпа в близкия вход и ми запуши устата.. сещате се нататък
    Не, не се сещаме нататък. Знаеш ли защо? Защото някои отиват и се оплакват в полицията, като по този начин дават шанс на справедливостта да се опита да възтържествуеа и да се спасят следващите жертви, а други си мълчат и това остава като скрита престъност. Понякога тя достига и над 59 %, а това е твърде много, не мислите ли?

Ти като си пострадала, после упражни ли правото и дълга си да осведомиш за престъплението МВР или не?
    не.. видях след това 2-3 пъти този "мъж" .. разбрах кой е сама се оправих с него.. е не точно сама - с помощта на няколко приятелчета
    тая историйка ми мяза на "моля търся си внимание" или "Fake And Gay". Ако греша, приеми моите искрени и дълбоки извинения!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    С непозната, с която се запознах в бар. Не знаеше, че съм девствен и я чуках към 30-40 мин. Не бих казал перфектният първи път, защото бях влюбен в друга тогава, но ми въртеше номера и в последствие си изпусна шанса с мен. Не съжалявам, пък и мацето си беше изключително опитно и по-голямо от мен.

edit: Историйката на uBeTo ми се струва доста неправдоподобна. Моето момиче, по-добре не си прай гаргара с такива неща, защото ако момиче с все още лабилна психика първия и път е изнасилване ще и остане перманентен отпечатък в съзнанието, който в последствие ще доведе до тежки психически увреждания. Дори и да е истина не би го написала по този начин с лека ръка във форум, че и после да се хвалиш, че си го пребила. По-просто казано КУЧКО НЕ СЕ ЕБАВАЙ С ТИЯ НЕЩА.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си