- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Глас на робот :(
Сурови яйца да пиеш(певците ги използват често),
Лимон и захар заедно да ядеш (народна медицина),
Сиропи за кашлицаама не прекалявай с тях, че някои имат странични ефекти
![]()
![]()
![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Надали, мисля че той е за отхрячване на храчки, смисъл когато се разболееш от кашлица, не само те боли гърло, но и отхрачваш... Тези храчки идват от дробовете директно, а Проспан мисля че беше за втечняването на този секрет с цел по лесното му отхрачване... отиди в аптеката и питай за сироп за кашлица!Първоначално написано от sugargirl94
Какви ти яйца, изпии за 1 ден , 5 хапчета стрептилс (от сините) и ще ти мине(поне гърлото)
А за кашлицата,яка разтривка на гърба с ракия !![]()
Не става въпрос за кашлица, става въпрос за гаден глас... Яйцата помагат... особено ако си преграхнал!!!Първоначално написано от xkorem
Мисля си, че медицината е напреднала достатъчно, за да не се налага човек да прибягва до сурови яйца, лимони и захар (не твърдя, че това няма ефект просто процесът на оздравяване ще е много по-дълъг и мъчителен). Отивай до личния ти, за да ти изпишат нещо за настинката.
Хора.. да пиеш сурови яйца ей така е вредно и опасно.Също така това е лек за по-ясен глас и не оправя проблема в гърлото.Авторът да отиде при личния лекар.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
а има ли някакви вредни последици от суровото яйце ?!Първоначално написано от ImmortalSportFreak
Токсоплазмоза може да се причини например.Първоначално написано от petiam
![]()
Повече инфо за тази болест -> http://www.puls.bg/illnes/issue_433/
Медицината е напреднала много, но в нашите болници работят бавно развиващи се доктори !!Първоначално написано от _butterfly_
Обичай не този, който ти казва
"Обичам те", а този, който те пита
"Обичаш ли ме"!
http://www.youtube.com/watch?v=CX4LVF0u6ls