.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не го разбирам.... ;х

Здравейте всички :] Новичка съм тук и съжалявам ако сгафя нещо още от първата си тема И да не ви за баламосвам с излишни приказки, минавам направо към проблема...

... Пред почти година ходих с едно момче (да го наречем Х) но нещата не потръгнаха... Сега ми е, може да се каже най-добрия приятел... Но проблема тук е, че преди почти две седмици скъсах с гаджето си и бях много разстроена... Преди това се бях карала много жестоко с гаджето си и Х ми даде един съвет: да зарежа гаджето си защото явно му е писнало да не ме вижда и да не може да ме гушка постоянно (поради семейни причини се наложи да се преместя в друг град). Но аз се инатих и не го послушах. Оказа се, че Х беше прав. И когато гаджето ми ме скъса, той беше до мен и ме подкрепяше. До тук нищо лошо... Но проблема е че седмица след като се разделих с приятеля си излязох на кафе с Х и стана нещо, което ме обърка тотално - Х ме целуна... Но след тази целувка той спря да ми пише и да ме търси. Вече не е както преди. Не знам какво да правя... Не мога да разбера - аз ли сбърках някъде ... или просто той се чувства неловко...

... Моля Ви за някое съветче... Какво да правя.... Да се опитам ли да си го върна като приятел ( не издържам без него ;( чувствам се наполовина празна ;х ) ... или да изчакам известно време...

P.S. моля да ме извините ако има подобна тема.... прегледах всички до 16 страница о не намерих нищо подобно

А защо ти не го потърсиш?
    we are magic.

Може би се чувства неловко ,както ти каза Ако толкова искаш да го чуеш му пиши в скайп или му звънни да излезете да се видите :P

ами опитах... но ми затваря телефона, а в скайп не ми пише

Ех,ужас! Даже ти затваря телефона басии , не знам на какво се дължи това А след като те целуна говорехте ли си нещо или веднага си тръгнахте

ами да.. бяхме в градската градина всичко беше просто перфектно... говорехме си бяхме се прегърнали.. и след като ме изпрати ме целуна повторно усмихна се и тръгна...

просто ми е ужасно гадно... веднъж вече съм го губила като момче... не искам да го губя и като приятел

Еми по моята логика,за да те целуне втори път би трябвало да те харесва Все пак като0 се замислим едва ли някой ще целуне за втор път човек,когото не харесва Ух,как искам да ти помогна , но не намирам начин просто . Всеки ден ли му пишеш ?!

да. или поне докато не стана това... постоянно си пишехме, но понеже сме в различни училища и сега сме и в различна смяна си пишехме вечерт след като се приберях от училище. Пишехме си поне два-три часа, а когато някой от нас не беше на компа си пишехме SMS-и или говорехме по тела... А сега като стана това не искам много да гу притеснявам и да бъда нахална... ;х .. много ми е гадно

Град
    Varna
    Ами не се ли виждате някой път. Да отидеш до тях и да поговориш на живо с него така няма начин да те избегне. Поговори за случилото се и ако се чувства доста неловко се опитай да го разбереш Просто не знам какво да направиш, но не се отказвай освен ако не исакш да загубиш приятел (и вероятност да не го загубиш като момче) Искам да ти помогна, но не знам как...

ам това е основно проблема... той се опитва да ме избягва ;х ... но все пак благодаря ви за съветите момичета ... днес ще се опитам пак да се свържа с него ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си