.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Не се харесвам!! ..

Здравейте! Аз съм на 15 и тежа 70 килограма. Хич не се харесвам и искам драстично да отслабна обаче всички ми повтарят, че това е вредно. Обмислях да започна да пуша, обаче се отказах. Сега незнам какво да направя... А отгоре на сичко и прекарах бронхопневмония и доктора ме освободи от физическо, за месец, и каза да не се натоварвам за да не ме повтори и да не прерасне в нещо по-сериозно... Помогнете ми!? Ако можете ми кажете някой барз начин да отслабна!!

Град
    Килинг, Кокосови острови ^^ :]]
    колко си висока?

Град
    Килинг, Кокосови острови ^^ :]]
    ами можеш да започнеш да спортуваш нещо.. и яж здравословна храна. :P

dwdaw

Започни с някаква диета,спазвай я строго,тичай на ден по 1-2 километра.. ..

Град
    Varna
    Според мен трябва да спортуваш и да ядеш здравословно, но не и да се лишаваш от някои неща. Ще е много вредно да спазваш "строга диета" (все пак още растеж) :P :P
    °•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Спокойно,ако наистина се набиваш на очи с теглото си,понамали сладките неща и се движи повече.. но ако си изглеждаш почти нормално и не ти личат,няма защо да се притесняваш чак толкова
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Спокойно,ако наистина се набиваш на очи с теглото си,понамали сладките неща и се движи повече.. но ако си изглеждаш почти нормално и не ти личат,няма защо да се притесняваш чак толкова
    Дано не се обиди, но 70к. определено си личат.

П.П. Намери си някоя добра диета. Това отслабване е по-добре да стане постепенно, от колкото по-бързо и да си увредиш здравето. Няма да е лошо и да правиш повечко секс.
    If you are 1st, you are 1st. If you are 2nd, you are NOTHING !

Град
    М/у kpakaта тii ;] [[xD]]
    Запиши се на танци! Действа! .. Аз отслабнах с 4 кг, и сега съм 49. Но преди да започнеш танците, започни да тичаш.. И гарантирам, че ще отслабнеш. Но диети.. Не стигай до там, верно е че ще отслабнеш, но не е много полезно.. Просто яж повече здравословни неща, и намали сладкото.

Кълna se иmam lи wъzmoжnostt .. nяma Da sse wърnna .. !

Akk0 гosпod e sъss meн da wиdq k0й e sрeщУ meнн !

az sam visoka ... taka che ne si lichi tolkova che sam 70 ... dori za 2 sedmisi veche sam 69 .... sled vsekidnevni uprajneniq i zdravoslovno hranene

Град
    WonderLand
    Няма да ти казвам колко си слабичка и т.н , не пуши, защото е вредно и няма да отслабне нищо друго освен имунната ти система.. С риск да се повторя ще кажа, че единствения начин за здравословно отслабване е спорт + здравословно хранене ( в зависимост от възраст, болести и т.н)

Между другото наистина при 168 см 70 кг. не са толкова страшни, колкото ви звучат, о извини ме, 69, а скоро и по-малко.
    Моят съвет е да не пропускаш закуската, но избягвай баници, дюнери, пици, солетите и бейкролса също не са добър вариант. Прави си домашен сандвич (дори ако трябва да си носиш на училище), като е хубаво да предпочиташ пълнозърнест хляб, маргарин, предназначен за сандвичи (по-ниско калоричен е) и пуешко (пушено или шунка). Примерно. А ако ти прегладнее избирай плодове или някой морков. Не се ограничавай драстично, за да не се получи онзи досаден йо-йо ефект и не се отчайвай ако резултатите идват бавно, когато отслабваш постепенно ефектът е най-траен. Ограничи тестените изделия (но не ги спирай напълно), простите въглехидрати (вафли, бисквити, сухи пасти и тн..) избирай по-добре плодово мляко или черен шоколад.

Град
    Улицата

Re: Не се харесвам!! ..

Цитирай Първоначално написано от emotional95
    Обмислях да започна да пуша, обаче се отказах.
    Веднага почвай да пушиш и да се друсаш.Ще отсланеш за 1 седмица.
    Сега сериозно.
    Диети в никакъв случай.Адски вредно.Колкото до маргарина-супер вреден е.Не ми се обяснява тепърва защо, но ще ти кажа че в САЩ(използват само маргарин) има бая смъртни случай заради хидрогенизирано растително масло(или нещо такова).По-доре масло.А това че маслото е мн по калорично-глупости.Разликата е толкова незначителна, че е се 1 дали ша е маргарин или масло(от страна на калориите)

Спортувай.Не почвай да пушиш защото не се отслабва повярваи знам винаги сам с цигара в уста и не сам забелязал нещо да става с теглото ми но ще ми стане мн забавно когато ги спра и стана свиня

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]

Re: Не се харесвам!! ..

Цитирай Първоначално написано от HRaBr0TyYKeBaPcHe

Веднага почвай да пушиш и да се друсаш.Ще отсланеш за 1 седмица.
    +1. Ако си на линия за 2 седмици ще се стопиш за 0 време
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    НЕ започвай диети!! Когато станеш на 20-25 знаеш ли какви проблеми могат да ти станат?!

Здравословно хранене ии много спорт. Пий доста вода, прави коремни преси (ако имаш шкембенце) и други упражнения..

Можеш да пробваш житния режим, ефекта е наистина невероятен! Хубавото е, че си се храниш колкото си искаш, но единствено с варено житце ( без захар естествено, може с лимонче), ябълки, орехи и мед. Като цяло режима е много полезен защото прочиства организма, но е труден за изпълнение защото трае 10 дена. Лично аз се пробвах да го направя , но на 3 ден бях свалила 2 килограма ( а тежах 49 на 1.70) и прецених, че при мен ефекта може да не е толкова добър. След края на режима има спецялно захранване, което е много важно за да не си върнеш килограмите. Успех, ако имаш въпроси пиши на ЛС, ще ти обясня
    The madness that you feel will soon subside
    So in a word don't shed a tear
    I'll be here when it all gets weird

Супер фен Аватара на spopi
    Спорт и здравословно хранене

Град
    София ^^
    Никакви диети!!!! По скоро яж от всичко по малко, задължително сутрин, обед и вечер, а за междухраненията яж САМО плодове..ше ти се отрази супер..а също така можеш да караш колело..примерно всеки ден 1-2км и след няколко месеца ще си ' бонбон ' ; ) И аз бях като теб..знам колко е гадно А с диетите - още по зле...
    Иии както е казала twilightHeart - прави коремни преси, може би сутрин или преди сън,.. първо почти с 5 всеки ден..после 10..15.. и така постепенно ще увеличаваш (: . Успех!

Аз също мога да те посъвртвам абсолютно никакви диети! Самата аз постадах от това, втълпих си че съм дебела а не бях, започнах диети гладувах няколко дни не издържах и после набивах защото умирах от глад и така много пъти, така качих мнгоо кила отгоре и ето как станах пълна. Важното е да ядеш САМО И ЕДИНСТВЕНО, когато чувстваш глад, а не защото имаш апетит без да си гладна и започни да спортуваш, както казват всички или с тичане или танци, препоръчвам народни танци, дори и да не ти харесват там най много се топят калории и най много се изморяваш, можеш да ограничиш и сладкото УСПЕХ

и аз щети кажа същото НИКАКВИ ДИЕТИ.Само спорт(по избор) и ограничаваш сладко,тестено,пакетирано( убети,солети),пържено и пий мнооооогогого вода.Наблягай на плодове и зеленчуци.Успех с отслабването.

Цитирай Първоначално написано от lovely_b
    Можеш да пробваш житния режим, ефекта е наистина невероятен! Хубавото е, че си се храниш колкото си искаш, но единствено с варено житце ( без захар естествено, може с лимонче), ябълки, орехи и мед. Като цяло режима е много полезен защото прочиства организма, но е труден за изпълнение защото трае 10 дена. Лично аз се пробвах да го направя , но на 3 ден бях свалила 2 килограма ( а тежах 49 на 1.70) и прецених, че при мен ефекта може да не е толкова добър. След края на режима има спецялно захранване, което е много важно за да не си върнеш килограмите. Успех, ако имаш въпроси пиши на ЛС, ще ти обясня
    Ако може разкажи повече.

аз съм чувала за лечебен глад !? пречиствала тялото от вредните работи и излишните килца, но при захранване ако не спазваш правилата отново си си ги връщала даже от горе ;]]
    лечебния глад трябва да трае не повече от 20 дена
    14 дена за пречистване на вредните токсини от тялото ...

за повече инфо: http://www.zemianazaem.com/archives/70 ;]]
    успех !!

Спорт и правилен хранител режим!
    I you!

Спорт му е майката !
    Днес се възбудиш, утре не можеш да се събудиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си