Тук в тази тема няма да има коментари от рода но агресията в училище. Става на въпрос за внезапната агресия ако може така да се нарече.Агресия която се поражда от незначителни неща неща от който др. не се впечатляват.
Тук в тази тема ще има място само за хората ,които смятат ,че агресията им не е просто период от пубертета. Тук се надявам поне да се опитаме да си помогнем.
Защо създадох тази тема?
Мн просто когато напиша агресия в търсачката се явява агресията в училище и т.н. Тук няма място за нея.
Надявам се да не съм единствен който да има проблеми от рода.
паля се супер лесно от елементарни неща не се удържам или започват да си го изкарвам на най-близкия до мен човек да това е най-често срещаното.
Но ето и веселата час така да си каже.
днес както си ръчках из нета коша ми заби чаках чаках чаках и неще да се оправи в следващя момент просто избухнах. Когато погледнах бях сторил една от дъските на бюрото ми. Това не е единичен случай сега няма да изброявам колко неща съм изпотрошил. Но интересното е че предимно в нас се отприщва до такава степен пред хора за сега само до бой се е стигало гледам да се задържа но по някой път не става просто усещам парене в гърдите лек задух и причерняване тогава е най страшно на 18г. съм водя нормален живот за човек на моята възраст уча ходя на фитнес не се друсам пуша мн малко цигара две на ден не пия.
ммм и имам малко може би смешен въпрос когато бях малък получих топлинен удар тогава страшно ме болеше главата до такава степен че на моменти не виждах. Това може ли да има нещо общо с агресията.