.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

!!!Физика-звук СПЕШНО!!!

Искам да ви помоля за малко помощ. Ще правя доклад и ми трябва информация за КАЧЕСТВО НА ЗВУКА. Търсих в интернет, но на открих нищо. Моля ви помагайте-спешно е!!!!

Мега фен Аватара на L0ST
    Ами примерно при цифровизация се губи качеството на звука.. Нещо такова ли или трябва да е свързано с физиката?

Мега фен Аватара на Chacho

Re: Физика-звук

Цитирай Първоначално написано от bori96
    Искам да ви помоля за малко помощ. Ще правя доклад и ми трябва информация за КАЧЕСТВО НА ЗВУКА. Търсих в интернет, но на открих нищо. Моля ви помагайте-спешно е!!!!
    Търси за модулация на звука, за видове проводници на аудио устройствата (имаше една гъзарска марка, която работи със сребърни проводници). Също така потърси за моно и стерео звук, за различните аудио устройства, за звука в различни среди.

Това са насоки, готови материали не мога да ти дам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Ами примерно при цифровизация се губи качеството на звука.. Нещо такова ли или трябва да е свързано с физиката?
    Ами попринцип трябва да е свързано с физиката, но и това ми върши работа. Ако може само още малко подробности или примери? От какво се определя качеството на звука?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си