- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво ще направиш, ако предишния ти дойде на гости?
ще пием чай
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ще си говорим вицове на терасата и ще пием червено вино
Отишъл мравоядът при Ной и го попитал:
- Пич, кажи ми честно... само две мравки ли взе? ..
ши слушами dr dre
Ще въртим гюбеци ;д
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
Ще го прострелям в левия крак.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Ще го оскубя.
Ако не можеш да промениш дадена ситуация, промени отношението си към нея.
Ще се забавляваме
никва чалга
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ще си сипем по една бира
Don't judge my story by the chapter you walked in on.
ще я нагушкам и после ще се учи да кара
ще си говорим за жени
Ще му кажа че е сбъркал дома и не е дошъл при Попа.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
ши пийм натурално сокчи
Ще го почерпя с нещо и ще слушаме музика![]()
Бори се за това което те прави щастлив
Ще и направя фреш от ябълка и морков.
ще пием кафе
Ще цъкаме GTA 3
Любов за всички ~
Последно редактирано от dafak?! : 12-22-2016 на 08:54
ще му пусна най-мазните цигански кючеци