.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Приятелките ми вече не ми обръщат много внимание!!!

Здравейте! Момиче съм на 14г. от Тутракан. Имам страхотни приятелки но напоследък ме зарязват... вече не споделят толкова много колкото преди.. някой може ли да ми помогне? Не ми обръщат толкова внимание колкото преди, не ми говорят, трите си говорят в кръг и нищо не ми казват, дори понякога си мисля че за мен говорят но не съм сигурна дали е така.. с едно от момичетата ходим на танцова. Понякога когато е леко лошо времето се отказва да слиза и кара и другите момичета с които сме и те да не слизат, а когато слизаме тя и още две момичета се хващат под ръка и пак си говорят и мен ме изолирват. Каже ми какво да правя?
    П.С.- също след даскало ако искам да отидем на някой магазин или... някъде другаде естествено не им се ходи, но ако някоя от тях иска да слезе друг ден на другите им се излиза и аз да направя така както те правят искам да кажа че няма да излизам обаче ходя с тях.. незнам защо.. помогнете мии не знам какво да правяя!

просто ги попитай, за да се държат така явно е станало нещо

Ако наистина не энаеш каква и причината эа промяната в поведението им,просто говори с тях в прав текст.Това е моят съвет.
    MUSIC

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А има ли причина да го правят ?..
    Просто поговори с тях..Обясни им,че не ти е удобно така (като те изолирват)..Просто кажи в прав текст всичко
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmileMoreOften
    Ако наистина не энаеш каква и причината эа промяната в поведението им,просто говори с тях в прав текст.Това е моят съвет.
    ако тръгна да говоря в прав текст и да им кажа наистина какво мисля ще се скараме.. а ако се скарам с тях просто незнам какво ще правя.. нямам други приятели освен тях в класа

Цитирай Първоначално написано от vampgirl
    просто ги попитай, за да се държат така явно е станало нещо
    със сигурност не е станало нещо... ако имаше щяха да ми кажат

Повече от фен
    О споко на всеки му се случва да го изолират, след някой друг ден нещата ще се обърнат и друга ще е изолираната. Просто имай търпение и не им позволявай да се отделят напълно.
    ПС: знам го от личен опит.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Просто поговори с тях..Обясни им,че не ти е удобно така (като те изолирват)..Просто кажи в прав текст всичко
    +1

Цитирай Първоначално написано от fogdog
    О споко на всеки му се случва да го изолират, след някой друг ден нещата ще се обърнат и друга ще е изолираната. Просто имай търпение и не им позволявай да се отделят напълно.
    ПС: знам го от личен опит.
    +1

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ако сте в ново даскало, нов клас нормално. Но е глупаво само да разчиташ на тях, щото рано или късно виж какво става. Намери си и други приятели. Зарежи ги, да видиш как ще се почустват. Покажи им, че не са единствени. Запознай се с нови хора, ще видиш как ще почнат да ти говорят, както преди. Покажи им, какво губят. Кажи си всичко в очите им, да разберат що за приятелки са.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ако сте в ново даскало, нов клас нормално. Но е глупаво само да разчиташ на тях, щото рано или късно виж какво става. Намери си и други приятели. Зарежи ги, да видиш как ще се почустват. Покажи им, че не са единствени. Запознай се с нови хора, ще видиш как ще почнат да ти говорят, както преди. Покажи им, какво губят. Кажи си всичко в очите им, да разберат що за приятелки са.
    Не става въпрос за ново даскало... напротив... от както съм тръгнала на даскало съм в тва даскало.. малък е града.С това момиче дето ходим на танцова с нея съм от 5 клас със нея... Аз си знаех че така ще стане ма то да беше само тази година и само сега.. то когато им е кеф го правят и когато чак се скарат някой идват при мене и после като се собрят пак ме оставят сама и пак така и пак...
    Проблема е там че в класа нямам други приятели... не са само те 3те но другите момичета са с тях.. всмисъл че целия клас сме едно, всички се разбираме но... сега те общуват със другите и аз нямам с кого.. има едно момиче но то е по-пълно и ме е срам с него да ходя
    И също искам да се запозная с нови хора, но като е малък града познаваме се със всички... аз съм природоматематическа и седим само в една стая, от другите класове също няма момичета с които да се сближа защото те се познават със почти всички.. незнам какво да правя.. аз така бях решила - да се запозная с други момичета да излизам с тях и да им покажа какво са загубили обаче не мога да ги намеря тези момичета с които да се запозная... абе все ще се оправя.. а до колкото да им кажа истината и т.н. ще се скараме...

Град
    Варна
    Еми не е казано, че трябва да са от даскало. От танцовата няма ли други момичета?! Все ще има хора, с които да се запознаеш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от SlaDk0b0nb0nChe
    Не става въпрос за ново даскало... напротив... от както съм тръгнала на даскало съм в тва даскало.. малък е града.С това момиче дето ходим на танцова с нея съм от 5 клас със нея... Аз си знаех че така ще стане ма то да беше само тази година и само сега.. то когато им е кеф го правят и когато чак се скарат някой идват при мене и после като се собрят пак ме оставят сама и пак така и пак...
    Проблема е там че в класа нямам други приятели... не са само те 3те но другите момичета са с тях.. всмисъл че целия клас сме едно, всички се разбираме но... сега те общуват със другите и аз нямам с кого.. има едно момиче но то е по-пълно и ме е срам с него да ходя
    И също искам да се запозная с нови хора, но като е малък града познаваме се със всички... аз съм природоматематическа и седим само в една стая, от другите класове също няма момичета с които да се сближа защото те се познават със почти всички.. незнам какво да правя.. аз така бях решила - да се запозная с други момичета да излизам с тях и да им покажа какво са загубили обаче не мога да ги намеря тези момичета с които да се запозная... абе все ще се оправя.. а до колкото да им кажа истината и т.н. ще се скараме...
    Еми пожелавам ти късмет
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Еми не е казано, че трябва да са от даскало. От танцовата няма ли други момичета?! Все ще има хора, с които да се запознаеш.
    има но те са по-малки и по-досадни, има едно момиче дето страхотно се разбирам с него и то също е по-малко но е от друго даскало...

има едно момиче но то е по-пълно и ме е срам с него да ходя
    ^^Е да ти имам логиката. Кво като е по-пълно... Ако разсъждаваш така няма да си намериш свестни приятелки. Съжелявам че съм толкова директна, но явно си общуваш само с някви "кифли" (извинявам се за израза). Не можеш да намериш много стойностни хора ако гледаш само външния вид.

Мега фен Аватара на Sibel1990
    Град
    *Силистра*
    Цитирай Първоначално написано от sm_95
    има едно момиче но то е по-пълно и ме е срам с него да ходя
    ^^Е да ти имам логиката. Кво като е по-пълно... Ако разсъждаваш така няма да си намериш свестни приятелки. Съжелявам че съм толкова директна, но явно си общуваш само с някви "кифли" (извинявам се за израза). Не можеш да намериш много стойностни хора ако гледаш само външния вид.
    +1 какво значи "срам ме е" ти добре ли си еми щом така мислиш, че ще си намериш приятели давай тогава какво да ти кажа...
    браво бе пълничките не са ли хора ???

Град
    Варна
    каквито са такива - и те са хора ! Когато най малко очакваш, ще си намериш приятелки.

Вие не ме разбирате... аз съм 8 клас и съм висока 1.50 най-дребна съм от класа а тя е сиорно 1.80 и е най-дебелата от класа... незнаете какво е ..всички ни се присмиват и... а и тя вообще не излиза... стои само вкъщи, не е такъв човек като всички останали...

Цитирай Първоначално написано от anna93
    +1
    + :P

Голям фен Аватара на ysmivka
    Вие не ме разбирате... аз съм 8 клас и съм висока 1.50 най-дребна съм от класа а тя е сиорно 1.80 и е най-дебелата от класа... незнаете какво е ..всички ни се присмиват и... а и тя вообще не излиза... стои само вкъщи, не е такъв човек като всички останали...
    Нормално да не излиза никаде,, след като явно всички мислят за нея като тебе!!

А що се отнася до твойте "приятелки", поговори с тях,, питай ги защо се държат така и имат ли някаква причина,, за това си държание? А както вече казаха може да си намериш и нови приятелки,, не разчитай само на тях!

Айде успех
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Град
    with Christopher Drew <3
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Град
    Варна
    Не съм чел другите коментари, но според мен се опитват да те накажат (вразумят) по някакъв начин за нещо, което си им сторила, или заради начина, по който се държиш с тях. Поговори с тях, говоренето не пречи на никого

Град
    Варна
    E какво и аз съм 8 клас ?! И мойта аверка е 2 глави под мен.. има ли значение каква е - и тя е човек ! Ти така ако разсъждаваш ще станеш като кифлите.

anonymous682486
    Guest
    еми така си е на тях им омръзнало да имат 10-5години приятели тябва да си търсят нови приятели

Благодаря на всички за съветите вии! поговорих с тях и се оправихме горе-долу... благодаря ви!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си